ANA KONU

@forzaGilles işçilik de adet başına hocam. Ama olsun dediğiniz gibi olmasa da 1200 TL civarı tutar. Acaba bu attığınız linkteki stoklar biter mi ve sonrasında daha pahalıya gelir mi ampuller. Döviz sürekli yükseliyor. Sürekli pahalılaşıyor herşey. Bütçemi ayarlayabilirsem ilk fırsatta alayım diyorum attığınız linkteki ürünü.

@forzaGilles işçilik de adet başına hocam. Ama olsun dediğiniz gibi olmasa da 1200 TL civarı tutar. Acaba bu attığınız linkteki stoklar biter mi ve sonrasında daha pahalıya gelir mi ampuller. Döviz sürekli yükseliyor. Sürekli pahalılaşıyor herşey. Bütçemi ayarlayabilirsem ilk fırsatta alayım diyorum attığınız linkteki ürünü.
Valla hocam ne desek boş herşeyin fiyatı artıyor., aynı ampülü (osram xenarc original) arkadaşa mayıs ayında tanesini 320 tl.den almıştık., şimdiki fiyatı 430 olmuş.. 3 ayda 110 lira zam gelmiş.,

Stok biter diyee sıkıntı etmeyin., bakkalda ekmek biter mi her gün taze ekmek gelir., otomotiv aydınlatma işiyle uğraşan bir dükkanda da ampül bitmez.. :)

@forzaGilles doğru söylüyorsunuz. Keşke bende yaz gelmeden soyunsaydım şu işe. Neyse, kader kısmet diyelim. Tekrar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. =)

Merhaba,

Golf7 aracımın aynalarını piano black kaplatmak istiyorum. Tuzla-pendik-gebze lokasyonunda uygun bir fiyata yaptırabileceğim bir yer konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar selamlar, aracıma gti difüzör taktım ancak henüz egzoz montajı yaptırmadım. Uygun fiyatlı egzoz ucu tavsiyesi olan var mı acaba kaç mm kullanılır ortalama fiyatları nelerdir bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Yanlızca görüntü olarak kullanılacak ses vs gibi talebim yok 

Biz de retrofit yaptığımızı zannediyorum, adam Passat'ı baştan yapmış.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-vw-2020-yeni-kasa-passat-2019-model-851829875/detay

/monthly_2020_09/Screenshot_1.jpg.d06016d4f9b2a69e64bfd1d0d9c75cc2.jpg
Takla atmış büyük ihtimalle o kadar para harcayip cam tavan yapacagina

Ses acma kapama dugmesi kirikmis onu yaptirsa daha makbule geçerdi

Expertiz raporunun en alt bölümünde 2 araç birleştirilmiştir yazıyor  :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
normal bir ülkede bu aracın trafiğe çıkmaması lazım.

• Beğen
Tepkiler: SCC

Geri