ANA KONU

Bu nedenle bozulana kadar yola devam !!! Motoru elinize almamanız icin Hans kafayı böyle çalıstırmış
son zamanlarda bu tip şeylerin birazda etkileşim için abartıldığını düşünüyorum.

Diğer taraftan standart bakım listesinde de bazı eksik noktalar var bence, mesela antifriz yok (ford 10 yıl 135000km diyor), diferansiyel yağları yok, şanzımanın dişli yağları yok (audi için yazdım ama tüm vaglar aynıdır sanıyorum) Değişmesi gerekiyordur illaki, aracın ekonomik ömrü (10 yıl) sonrası vs. belirtilmesi daha iyi olurdu. Türkiye'de ise yeni moda neredeyse her şeye en fazla 60000 diyorlar. 

Sahibinden.com  da şu düzenleme tam isabet oldu.

İlana ! 

Kaporası alındı !

El sıkışıldı

Abdülgaffar beye hayırlı olsun

Çankırıya hayırlı olsun

Bunlar yasak artık

Esas olarak KAPORASI ALINDI yazanı anında banlıyor artık sarı site !

Ne ise yarar ? 

Yıllardır gözüme hoş gelen her marka aracı favoriye alırım piyasasını takip ederim .

Araç kaporası alındı yazıyor.

3 gün geçiyor araç ilanda 

Kapora lafını kaldırmıs

Adamı arıyorum (%90 ı galerici)

Abicim o aracı biz verdik ?? Laga luga

Sonra kurumsal yıllık 60? 80 ? İlan hakları oldugu icin, aynı araç başka ilan numarasıyla refresh ediliyor yeni tarihli olarak.

Kaporası alındı ?

Yaz kardeşim yaz 

200 binlik arabaya 230 bin yazıpta kaporası alındı hikayesine inanacak toplumu bulmuşsunuz , böyle böyle şişrdiniz piyasayı yıllarca .

Sarı sitenin 2. Yapması gereken 

Plaka saklayanı banlamak olmalı

Adamın elinde sıfır 2. El 1 tane araç var.

Farklı sokakta , farklı arka planda , farklı semtte fotolar farklı olacak sekilde 3 tane ilan veriyor. (İlanlar da telefon no farklı tabi amca oglu/ dayı oglu kendisi)

Amaç 3 ilanla 3 sıradısı yüksek fiyatla piyasa yüksetme algısı olusturmak.

3 galeri 9 araçla (6 sı feyk) ilana cıkarsa ister istemez sizde o fiyatlara bakıp ilan veriyorsunuz. Piyasa şişiyor.

Plaka açık olmalı ! 

sıfır 2. El araçların istinasız tamamının plakası niye kapalı ??

Garip degil mi ? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum sayfalarının altında üstünde google / cookies parametrelerine göre rastgele reklamlar çıkıyor.

Az önce hiç ilgi alanım olmadığı halde böyle bir reklam cıktı ?

İlk bakışta bayraktar holding tarafından gelistirilen

Tamamen yerli / milli sermayeyle üretilmiş güdümlü antitank füzesi zannettim

Domuz / kuş savar cihazıymış???

IMG_20210818_202207.png

Forum sayfalarının altında üstünde google / cookies parametrelerine göre rastgele reklamlar çıkıyor.
Az önce hiç ilgi alanım olmadığı halde böyle bir reklam cıktı ?
İlk bakışta bayraktar holding tarafından gelistirilen
Tamamen yerli / milli sermayeyle üretilmiş güdümlü antitank füzesi zannettim
Domuz / kuş savar cihazıymış???
/monthly_2021_08/IMG_20210818_202207.thumb.png.858cda4931614e850e059bade53476d1.png
Senin yine iyi ustad

Bana zencili mencili şeyler cikiyor

Herkese iyi akşamlar

Bilenler var, aracım ön camdaki llumar pp60 filmden ötürü trafikten men edilmişti, meni kaldırmak için de tüm camlardaki filmlerin sökülmesi gerekiyordu.

Bugün filmleri söktük.

Buradan da emniyet teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum, artık daha güvenli bir şekilde sürebileceğim aracımı.

Yalnız bir problem var; yapışkan kalıntıları...

Yan camları jilet+camsil ile temizledik fakat arka cam için tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Tecrübesi olanları sahneye davet ediyorum... :)

images (14).jpeg

• Beğen
Tepkiler: SCC
@frknyldrm Geçmiş olsun Furkan hocam, maddi manevi üzücü bir sonuç olmuş. İstanbul trafiğine verdiği bu değerli katkıdan ötürü emniyet teşkilatımıza ben de teşekkür ediyorum ama içimden… :D

Ben ticari aracımın dışındaki reklam kaplamalarını söktükten sonra İzopropil Alkol (İPA) kullanmıştım, anında sökmüştü yapışkan kalıntılarını. Bir de Akfix, Selsil gibi markaların hususi olarak bu amaç için üretilmiş spreyleri var. Ben İpa almış bulunduğum için bunu kullandım ama bahsettiğim ürünlerin satış sitelerindeki kullanıcı yorumları tatmin ediciydi.

@frknyldrm Geçmiş olsun Furkan hocam, maddi manevi üzücü bir sonuç olmuş. İstanbul trafiğine verdiği bu değerli katkıdan ötürü emniyet teşkilatımıza ben de teşekkür ediyorum ama içimden… :D

Ben ticari aracımın dışındaki reklam kaplamalarını söktükten sonra İzopropil Alkol (İPA) kullanmıştım, anında sökmüştü yapışkan kalıntılarını. Bir de Akfix, Selsil gibi markaların hususi olarak bu amaç için üretilmiş spreyleri var. Ben İpa almış bulunduğum için bunu kullandım ama bahsettiğim ürünlerin satış sitelerindeki kullanıcı yorumları tatmin ediciydi.
Çok teşekkürler hocam

Instagram üzerinden de epey tavsiye aldım; elimde ipa da var, onu deneyeceğim.  :like:

Herkese iyi akşamlar

Bilenler var, aracım ön camdaki llumar pp60 filmden ötürü trafikten men edilmişti, meni kaldırmak için de tüm camlardaki filmlerin sökülmesi gerekiyordu.

Bugün filmleri söktük.

Buradan da emniyet teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum, artık daha güvenli bir şekilde sürebileceğim aracımı.

Yalnız bir problem var; yapışkan kalıntıları...

Yan camları jilet+camsil ile temizledik fakat arka cam için tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Tecrübesi olanları sahneye davet ediyorum... :)

Ekli dosyayı görüntüle 50074
geçmiş olsun Furkan hocam. yapışkan sökme anlamında ipa ve m700 baya başarılı ürünler. m700 tiner araç içinde kokuya sebep olabilir fakat ipa'ya göre daha güçlüdür. iki ürünü de beze sıkarak silmenizi tavsiye ederim, cama sıkınca araç iç kısmında geleceği yerlerde zarara sebep olabilir. m700 tineri bölünmüş bulmak zor, şu şekilde hazır alırsanız birçok yerdeki vıcık vıcık yapışkanı sökmek için büyük rahatlık sağlar :D :  https://www.eboyam.com/urun/colormatic-plastik-temizleyici-sprey-400-ml

Sitedeki profesör bey abi 

(Otopark çizgi ihlalini ısrarla yapan insaniyet) 

Gecen pazar günü siyah kaput maskesini biemwi x3 üne giydirdi 2 saat uğrastı falan ??bastı gitti tatiline 

Balkondan izledim.

Sırpsındığı savaşına giden yeniceri edasında zırhını giyindi kuşandı 

Ne değerli araban varmış bee hocamm

Baktım bizim vw golfe ...yazık taş yiye yiye perişan oldu 3,5 yılda.

Kaput maskesi falan bize gitmez tabi

Adamlar
Almanyada vw beetle buluşması yapar gibi iyi organizasyon yapmışlar .

Aynı şeyleri mk8 golfde görebilirmisiz ?
Salt mk8 golf bulusması (mk7 ve mk6 vs vs out )

Hiç sanmıyorum.

Zaten forumun durağan halinden belli değilmi ?

Modele özel Forum alemlerinin hızını ivmelendiren o modelin yeni kasasıdır.

Normal şartlarda
Şu ana kadar Forumda 70-80 üzeri mk8 kullanıcısının üyelik açıp en az 30 unun aktif olması gerekirdi.
Ve bu yeni kasacıların forumun torku / beygiri olması lazımken.
İşte benim golfüm başlığında doğru dürüst mk8 araç resmi yok (hadi 3 üye 5 üye)

Sebebler / sonuçlar

Millet 220 sınırından anca clio falan eyvallah edecek duruma gelmiş.
%80 ötv verecek hem durum yok , hemde buna gözü kapalı atlayacak fedai artık zor bulunuyor.

Bu iş böyle uzar giderr.
Vw tr de anca %50 den polo satar o da alsatçıya.

Ben mk8 in life+style+rline satılmadığını satılmayacağını düşünüyorum (bu kurlarla hiç satılmaz 10,40)
Trafikte yok zaten , olsa görürdük (7 milyonluk şehirdeyim)

Araçta Usb okuma hatasına çözüm arayanlar. Videoda bulunan adımları uygulayın.

Geri