Sitede komisyon alındığını belirten bir ibare var mı acaba? Ben de geçen hafta pek nakitle gitmemiştim, mecbur komisyonu bile ödedik. Eve geçince bakacağım sitede yazıyor mu diye.Tüvtürk’ün sahipleri kredi kartıyla ödeme işini kime ihale etmiş Allah aşkına ya? 2021 yılına gelmişiz mahalle bakkalı dahi kredi kartı komisyonu almıyor! Buradaki aracı firma kimin nesi çok merak ediyorum. Nereye şikayet edebiliriz?
Ekli dosyayı görüntüle 48725
Arabada boş boş otururken eski muayene ödemelerini buldum. Görmez olaydım. Yorumu sizlere bırakıyorum:
2017: 240 TL
2019: 340 TL
2021: 470 TL
Ben de tam ona bakıyordum Ahmet abi. Bu durumda yapılabilecek bir şey yok gibi gözüküyor @SCC hocam. Şayet bu yazmasaydı tüketici hakem heyetine başvuracaktım şimdi. 450 lirada 10 liranın bile hesabı yapılarak böyle böyle zengin oluyorlar demek ki. Tuvturk yöneten Doğuş Grubu'nun kulakları çınlıyordur her seferinde.
Benim Bmx bisikletim çalınmıştı. Ne ağlamıştım.@slck
Aynen bendede mavi Pinokyo. Vardı
Esas rahatsızlık sele deydi ?
O yıllarda o pinokyolarla kıçını çürütenler. İlerki yaşlarda kıl dönmesi, hemoroid , kabızlık şikayetleriyle hastanelere başvurdular çogunlugu
Bmx in selesi ergo koltuk gibi hissiyat verirdi adama.
Evet, yazıyor. Verdikleri makbuzda da yazıyor da firmanın adı sır gibi saklanıyorBen de tam ona bakıyordum Ahmet abi. Bu durumda yapılabilecek bir şey yok gibi gözüküyor @SCC hocam. Şayet bu yazmasaydı tüketici hakem heyetine başvuracaktım şimdi. 450 lirada 10 liranın bile hesabı yapılarak böyle böyle zengin oluyorlar demek ki. Tuvturk yöneten Doğuş Grubu'nun kulakları çınlıyordur her seferinde.
%2 kart komisyonu alıyorlar hocam. Tevfik Fikret’in şu şiiri muayene istasyonunda sıra beklerken yazdığı söylenir:Sitede komisyon alındığını belirten bir ibare var mı acaba? Ben de geçen hafta pek nakitle gitmemiştim, mecbur komisyonu bile ödedik. Eve geçince bakacağım sitede yazıyor mu diye.
Kontrapedal denen saçmalığı da gördük ya (80 ler)Benim Bmx bisikletim çalınmıştı. Ne ağlamıştım.
Bmx den dağ bisikletine geçmek 21 vites shimano ne günlerdi