ANA KONU

Herkese iyi akşamlar.Çok gereksiz bir konu ama bugün  aklıma geldi.Bugün arabanın lastiğini değiştirirken  fark ettim.Kriko vurduğumuz yerdeki boya  bol sürüldüğü için plastik kaplama gibi oluyor ve kriko yüzünden o kısımda yer yer sıyırma ve kopma var.Bu ilerde bir sıkıntıya  yol açar mı?

Aslında yeni değil de Amerika bölgesinde satılan Jetta. Gelip birisi çarpsa araç yapılamaz parçası olmadığından. :D  
Evet hocam doğru, passatın önü de buna benziyor orada. 

Kaza konusu çok sıkıntılı gerçekten, kasko durumu nasıl oluyor acaba bu tarz araçlarda.

Bir video izlemiştim, vw araçların tamamına yakınında eski tip el freni olmasına şaşırmıştım. Bu da alakasız bir bilgiydi. :)

sen misin bana arkadan carpan?  geyik bir yana arabanin icinde aklim cikti, dedim herhalde arkasi yok oldu. hafif yokus asagi oldugu icin iyi bir kuvvet hissettim iceride fakat iyi sonumlendirmis arac. sanirim hizi 30kmh veya ustuydu. kirik catlak vs olusmadi, sensor iceri kacti o kadar. heh bir de altta bi bolge 5 kurus buyuklugunde egilmis.

normalde yeni sari yandiginda gecme  sansim varsa kontrollu bir sekilde gecerim. kirk yilin basi bi bekliyim dedim nebileyim arkadaki lavugun yola bakmayacagini. epey de bir mesafe vardi durmadan once aynaya baktigimda. 

04F6A3D6-7C58-4CB6-A0B9-8493D30A7F8F.jpeg

C72A5A33-D69B-41E1-A78B-3B8EEB878F81.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok geçmiş olsun,

Benim aracıma da arkadan 4 defa vurdular, artık tampon follofoş oldu boyanmaktan. 

Bir daha vururlarsa tamponu değiştirtecem.

Sizinkinde de dışardan birşey görünmüyor; ama park sensörleri falan kontrol ettirmenizde fayda var.

Tamponun ortalarda da bağlantı noktaları var onun da kontrolü şart.

Bir sonraki darbede görevini yerine getiremez hale gelmiş olabilir

Tampon demirinde eğiklik varsa o da düzelmeli.

Plaka aydınlatmalarınız sağlam mı onlara da bakınız.

Bir de egzoz kazanı darbe almış mı ona da bakılsa iyi olur.

Tampon daha önceden boyalı ise bu tarz darbelerden sonra boyası zamanla dökülmeye çatlamaya başlıyor. Orijinal boyası ise sorun olmaz galiba.

sen misin bana arkadan carpan?  geyik bir yana arabanin icinde aklim cikti, dedim herhalde arkasi yok oldu. hafif yokus asagi oldugu icin iyi bir kuvvet hissettim iceride fakat iyi sonumlendirmis arac. sanirim hizi 30kmh veya ustuydu. kirik catlak vs olusmadi, sensor iceri kacti o kadar. heh bir de altta bi bolge 5 kurus buyuklugunde egilmis.

normalde yeni sari yandiginda gecme  sansim varsa kontrollu bir sekilde gecerim. kirk yilin basi bi bekliyim dedim nebileyim arkadaki lavugun yola bakmayacagini. epey de bir mesafe vardi durmadan once aynaya baktigimda. 

Ekli dosyayı görüntüle 45544

Ekli dosyayı görüntüle 45545

Ekli dosyayı görüntüle 45544

Ekli dosyayı görüntüle 45545
Geçmiş olsun Özdeş Hocam, Allah korusun

Geçmiş olsun Özdeş Hocam, Allah korusun
cok sagol Furkan hocam, cumlemizi.

Çok geçmiş olsun,

Benim aracıma da arkadan 4 defa vurdular, artık tampon follofoş oldu boyanmaktan. 

Bir daha vururlarsa tamponu değiştirtecem.

Sizinkinde de dışardan birşey görünmüyor; ama park sensörleri falan kontrol ettirmenizde fayda var.

Tamponun ortalarda da bağlantı noktaları var onun da kontrolü şart.

Bir sonraki darbede görevini yerine getiremez hale gelmiş olabilir

Tampon demirinde eğiklik varsa o da düzelmeli.

Plaka aydınlatmalarınız sağlam mı onlara da bakınız.

Bir de egzoz kazanı darbe almış mı ona da bakılsa iyi olur.

Tampon daha önceden boyalı ise bu tarz darbelerden sonra boyası zamanla dökülmeye çatlamaya başlıyor. Orijinal boyası ise sorun olmaz galiba.
cok sagolun hocam. park sensorleri dediginiz gibi, biri iceri girdi zaten tamponun sokulup takilmasi gerekiyor. su an full carpisma uyarisi veriyor. plaka isigi ariza uyarisi vermeyince bakmadim. kazani kontrol ettim sikinti yoktu. tamponu egip buktum bi anormallik gormedim ama tamponu soktugumuz zaman uyarilarinizi dikkate alarak inceleyecegiz. tesekkur ederim uyarilariniz icin.

Geri