ANA KONU

yusuf dedi:
@yusuf @fcsrn sanki yaylardan geliyormuş gibi ama büyük ihtimalle aynı sesten bahsediyoruz.
Düşük devir ve vites geçişi ise o sesi duymamak için biraz daha yüksek devirde vites değiştirin. Eğer duymazsanız benim dediğim. Tabi dsg de yine de bu ses gelebilir emin değilim.
Dsg de her türlü geliyor Abi malesef

@ercanerten  video çekip koyarım en kısa zamanda, yaylardan öyle bi ses geleceğini düşünmüyorum, iki metali birbirine vuruyomuş gibi değil mi ses

Arkadaşlar merhaba şuan golf 7 de basic xenon ile bi xenon farkını anlatan bir video varmı bildiğiniz. Ben tamamı led bir far istiyorum. Bu opsiyonel olarak seçilen bir far var onun farkı nedir mesela bir yardımcı olur musunuz?

wheneverx dedi:
Arkadaşlar merhaba şuan golf 7 de basic xenon ile bi xenon farkını anlatan bir video varmı bildiğiniz. Ben tamamı led bir far istiyorum. Bu opsiyonel olarak seçilen bir far var onun farkı nedir mesela bir yardımcı olur musunuz?
Hocam golf icin tamamen led bir sistem yok. Led gündüz vardı bixenon sistemi var. Bununda basıc xenondan farkı belli bir surata kadar farlarin mercekleri hareket ederek gideceğiniz yone dönmesi.

bizim xenonlarda selektörde pek bişey olmuyo gibi geliyodu bana. hani sadece ışık çizgisi yukarı ve yanlara doğru büyüyo gibi bi efekt oluyo. fakat geçen bir avm'de cama doğru selektör yaptım da ortaya çıkan efekt gayet güzel. :) bizim gördüğümüz az gibi olsa da araçlar aynalarında baya çok görüyor zannımca. sadece u-led açıkken olan selektör efsane zaten. fakat şu gte'nin led'leri bi başka  :( '

yusuf dedi:
@wheneverx

Basic bixenen da gündüz ledleri yani u led dediğimiz ledler yoktur. Alttaki fotolara bakabilirsin.
yusuf hocam ya ben bu u-led'li bi-xenonlardaki içteki u'daki minik led'in fonksiyonunu gerçekten anlamadım. sadece xenonlarla birlikte bi de parklar açıksa u-led'le birlikte öyle nokta gibi yanıyo :D

O nasıl bir  selektördür ya :) biz basic bixenonla idare edelim :(

@yusuf

Bence alçak gönüllü olmaya gerek yok :) Çoğumuzdan daha çok bilgiye sahipsiniz  &:

maniax dedi:
@wheneverx

Basic bixenen da gündüz ledleri yani u led dediğimiz ledler yoktur. Alttaki fotolara bakabilirsin.
yusuf hocam ya ben bu u-led'li bi-xenonlardaki içteki u'daki minik led'in fonksiyonunu gerçekten anlamadım. sadece xenonlarla birlikte bi de parklar açıksa u-led'le birlikte öyle nokta gibi yanıyo :D
Değerli Murat Hocam;

O kısım Basic Bi-Xenonlarda gündüz farının konumlandırıldığı yerdir.

U led'de Gündüz farı Kısa ve uzun farın merceğinin hemen etrafında konumlandırıldığı için o kısım boş kalmasın diye nokta olarak Led ışık konmuştur. Kısacası işlevsizdir.

Geri
Üst Alt