ANA KONU

yusuf dedi:
@maniax

Hocam ben de halojen olduğu için ben çoğu şeyi bilmiyorum :)
hocam halojenlerden memnun musunuz bilmem ama ben puntomda 2 yıldır osram nightbreaker kullandım h4 ampul. gayet üstruplu beyaz içeren sarı bir ampul. görüşüm ve netlik yarı yarıya artmıştı. hani aklınızda olsun.  :'(

@silvershadow böyle bi cevabı bekliyordum zaten. insan oraya da bi küçük u koyar  :D

@maniax

Şu an iş değişikliği dönemindeyim sonrasında inşallah act alma planlarım var. Bakalım neler olacak.

wheneverx dedi:
Arkadaşlar merhaba şuan golf 7 de basic xenon ile bi xenon farkını anlatan bir video varmı bildiğiniz. Ben tamamı led bir far istiyorum. Bu opsiyonel olarak seçilen bir far var onun farkı nedir mesela bir yardımcı olur musunuz?
Değerli Hocam;

Öncelikle aramıza hoş geldiniz.

Full Led şimdilik Golf'ün e-Golf ve GTE'sinde yani, elektrikli versiyonlarında enerji tasarrufu maksatlı olarak kullanılıyor. Şu şimşek efekti sadece onlarda var ama Bi-Xenon'ların da hatrı sayılır bir saygınlığı olduğunu selektörü çaktığınızda sadece önünüzdeki değil onun önündeki 3-4 aracın da sağa çekmesinden anlamak mümkün.

Kullanıcısı olarak Uzun yollarda ama özellikle aydınlatmanın yetersiz olduğu şehirler arası yollarda keskin virajları dönerken virajın içine dönüşü ile hızınızı arttırdığınızda daha ileriyi ve daha kuvvetli biçimde aydınlatmasıyla kesinlikle fark ediyorsunuz. Özellikle hızın saatte 40 km/s in altına düşmeyeceği virajlarda normalde asla göremeyeceğiniz geniş U virajların gideceğiniz noktasını aydınlatması etkileyici.

Tek farkı yanarken değil yanmazken de gündüz gözüyle veya aydınlıkta aracın genel silüetini değiştirmesidir. Bu söylediklerimin detayları  bu sayfada mevcuttur.

http://www.golftutkusu.com/opsiyonlar-ve-atolye/u-led-gunduz-farlari-ve-bi-xenon-farlar-(pxb)/

yusuf dedi:
@maniax

Şu an iş değişikliği dönemindeyim sonrasında inşallah act alma planlarım var. Bakalım neler olacak.
vaay. hadi bakalım inşallah. size şöyle full bi act ne yakışır  :mad:

ahmet3976 dedi:
http://www.opelx.com/sohbet-alani/32532-golf-7-incelemesi.html

İnternette gezinirken şu konu rast geldi Opel kullanıcılarının fanatikliği resmen tavan yapmış Golf ü yerin dibine sokanı mı dersin Şahin doğana benzeteni mi dersin gerçekten komik bunlar.
Şeytan dürttü bir an üye ol ve cevap ver diye ama neyse gerek yok...

Ulan Vw alan herkes akılsız birtek siz akıllısınız. Yani yüzlerce binlerce insan aptal o kadar sıra bekliyor bir siz akıllısınız. Neden insanlar bu kadar sıra bekliyor yani bizler cahilmiyiz ki vw için sıra bekliyoruz.

siz opelinizle mutlu olun ama İnsanlarada laf atarken biraz edepli olun yahu.

Efsaneler ölmez ; Yalnızca şekil değiştirir :'(

feykbey dedi:
Vitez....Zayıf halka bu işte...

Bunlar olur olacak...

Son 10 yılda 96 vectra gls,98 vectra GT(çok sevmiştim 2.0lt 150hp)2005 astra classic 2,2012 astra classic 3 kullandım astralar sıfır alındı.Sıfır honda,sıfır leon cupra aldım,renaultla muhataplığım oldu,peugeot o da bir kardeşimizdir...VW  zaten beni en çok deli edendi...

Hangisi daha profesyonel,bir tık iyi derseniz hiçbiri al birini vur ötekine derim(şahsi fikrim)...

Her firmada yaşadığım şeyleri anlatsam yok ya laf olsun diye konuşuyor dersiniz...

Anlatılan her şey tamamen doğru olabilir,olmayabilir Türkiyede otomotiv sektörü böyle işliyor...

VW bünyesinde çok marka barındırması ve motor teknolojisi ve kalitesi ile bir tık daha üstün diye düşünüyorum(vallahide billahide şahsi fikrim nolur kızmayın)

CMasteR dedi:
http://www.opelx.com/sohbet-alani/32532-golf-7-incelemesi.html

İnternette gezinirken şu konu rast geldi Opel kullanıcılarının fanatikliği resmen tavan yapmış Golf ü yerin dibine sokanı mı dersin Şahin doğana benzeteni mi dersin gerçekten komik bunlar.
Şeytan dürttü bir an üye ol ve cevap ver diye ama neyse gerek yok...

Ulan Vw alan herkes akılsız birtek siz akıllısınız. Yani yüzlerce binlerce insan aptal o kadar sıra bekliyor bir siz akıllısınız. Neden insanlar bu kadar sıra bekliyor yani bizler cahilmiyiz ki vw için sıra bekliyoruz.

siz opelinizle mutlu olun ama İnsanlarada laf atarken biraz edepli olun yahu.
Hocam easytronikle dsg kıyaslayanlar bile var biz fanboy değiliz ki. Biz olanı söylüyoruz adamlar bizim akıl sağlığımızdan şüphe ediyomuş güler misin ağlar mısın :D

Arkadaşlar teşekkür ederim xenon hakkında verilen bilgiler için. Bende gte versiyondaki farlara bayıldım ve çok önceden beri mercedes ve bmw gibi araçlarda selektör yaptıklarındaki o şimşek etkisine eriyip bitiyordum :) keşke golf türkiye versiyonda da olsa

İyi akşamlar herkese..

Bir ay önce farketmiştim yeri gelmişken ve hatırlamışken söylemek isterim şehir dışı gecenin tam karanlığında yapmış olduğum yolculukta kısa farlar (far basic xenon) çokta ileriyi aydınlatmıyor ilerisi zifiri karanlık kalıyor, baya bildiğin yeri gösteriyor ki sürüş yaptığım yol bozuk nerde çukur yama var son anda görüyor kaçamıyordum hızımda 70 80 km/sa, diyeceksiniz uzunlarla git gidiyorum tabiki de ama karşıdan araç gelip mecbur kısalara dönüyor sorunla başbaşa yine ben.. Başka benim gibi rahatsız olan varmıdır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orhan Hoca dedi:
yeterki karanlık olsun DLA yı çakıyorum hocam. hiç sorun yaşamadım. s=s15

@rfncskn
Nerdeee bizde DLA gözün sevem orhan hocam  o bir nimet zaten :)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt