ANA KONU

Navfree dedi:
Arkadaşlar şu mesaj sizlere de geldi mi?

Kampanya: Degerli Volkswagen Binek musterimiz, BP'den size ozel % 3 yakit hediye. Programa kaydolmak, telefon ve plaka bilgilerinizin BP ile paylasilmasi icin plakanizi yazip ucretsiz 3212'ye gonderin (her plaka icin ayri mesaj).  Detaylar www.dogusotomotiv.com.tr/bp

Sent from my iPhone using Tapatalk
Aracı aldığımdan beri kullanıyorum,üye olduktan sonra(aşağıdaki link) bp den yakıt alıp içeride telefon numaranızı söylüyorsunuz(karta gerek yok) size çıktı veriyorlar biriken puanı istediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz.100 tl ye 3tl veriyor.

Ayrıntılar burada  http://www.dogusotomotiv.com.tr/bp/KampanyaSartlari.aspx

CMasteR dedi:
Arkadaşlar bilgisi olan varmı Yeni 6.5 ekranda usb taktım içinde müzik  var USB okunuyor yazıyor ama sonrasında görünmüyor. Fat32 usb neden çalmaz bilgisi olan var mı ?
Usb diskin içindekileri bir yere yedekleyin, format atın(fat32),parçaların mp3 olmasına dikkat edin tekrar usb ye aktarın çalışmazsa başka usb ile deneyin...

Umut dedi:

Kampanya: Degerli Volkswagen Binek musterimiz, BP'den size ozel % 3 yakit hediye. Programa kaydolmak, telefon ve plaka bilgilerinizin BP ile paylasilmasi icin plakanizi yazip ucretsiz 3212'ye gonderin (her plaka icin ayri mesaj).  Detaylar www.dogusotomotiv.com.tr/bp

Aracı aldığımdan beri kullanıyorum,üye olduktan sonra(aşağıdaki link) bp den yakıt alıp içeride telefon numaranızı söylüyorsunuz(karta gerek yok) size çıktı veriyorlar biriken puanı istediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz.100 tl ye 3tl veriyor.

umut hocam bunu sadece bir öneri olarak alın ama; böylesine nadide bir motora ve araca sahip olsam kesinlikle bp koymazdım sanırım. çevremde ne kadar başına yakıttan problem gelmiş insan varsa altında bp yatıyor malesef.

tabiki aldığınız istasyon güvenilirdir, ya da ben biraz fazla tesadüf ile karşı karşıya kalmış olabilirim ama bp'ye karşı çook mesafeliyim.

silvershadow dedi:
benim aracımda alarm yok , ama araba kilitlendiğinde sol ön kapıda kırmızı ışık yanıp sönüyor . şimdi camdan baktım 2015 passat araçta da aynı ışık mevcut. caydırıcı birşey mi , yoksa fonksiyonu var mı ?

@silvershadow  bilirse murat hocam bilir :)
Değerli Hocam;

"Hırsızlık önleme sistemi veya emniyet kilidi gösterge lambası" olarak anılan bu sistem sadece görsel caydırıcılığa sahip fakat aynı zamanda kapıların kilitlenmiş olduğu durumlarda yanıp söndüğünden bir nevi kontrol ışığıdır.
teşekkürler  :'(

maniax dedi:

umut hocam bunu sadece bir öneri olarak alın ama; böylesine nadide bir motora ve araca sahip olsam kesinlikle bp koymazdım sanırım. çevremde ne kadar başına yakıttan problem gelmiş insan varsa altında bp yatıyor malesef.

tabiki aldığınız istasyon güvenilirdir, ya da ben biraz fazla tesadüf ile karşı karşıya kalmış olabilirim ama bp'ye karşı çook mesafeliyim.
2011 den beri aynı yerden,hatta aynı pompadan alıyorum.Alışkanlık olmuş.Yoksa aldığım istasyonun hizmetinden çok ta memnun olduğumu söyleyemem...

Bilsem ki ne bileyim shell daha iyi tabiki oradan alırım,normalde benim araç için tavsiye edilen yakıt 98 oktan ama TR'de uzun zamandır satılmıyor.Hatta yazılımlı(modifiye) araçlar için 99-100 oktan lazım ama TR deyok,insanlar etanol,toluen,katkılarla oktan arttırmaya çalışıyor.

Bir bakim bir değişikliğe gidebilirim. :'(

Umut dedi:

BP'den Yakıt alan birisi değilim ama iyiyse ve çevremde iyi bir istasyon tavsiye edecek arkadaş varsa değerlendirebilirim. (Anadolu ve Avrupa Yakasının boğaza yakın semtlerinde olabilir)Sent from my iPhone using Tapatalk

Umut dedi:
Arkadaşlar bilgisi olan varmı Yeni 6.5 ekranda usb taktım içinde müzik  var USB okunuyor yazıyor ama sonrasında görünmüyor. Fat32 usb neden çalmaz bilgisi olan var mı ?
Usb diskin içindekileri bir yere yedekleyin, format atın(fat32),parçaların mp3 olmasına dikkat edin tekrar usb ye aktarın çalışmazsa başka usb ile deneyin...
Hocam denedim yine olmadı sorun ne acaba ?

Başka bir usb ile deneyeceğim birazdan.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi...

ArKadarlar bu %3 kampanyasına aldanmayın. Kredi kartınız varsa her ay zaten en az %5 kampanyalar oluyor. 4 kez 75 alana 25tl gibi. Ben her ay birini takip ederim :)

BP benzini de kötü mazotu da.

OPET - Shell - PO bu 3unden birinde her ay kesin kampanya oluyor Bonus yada Axses için.

CMasteR dedi:
Hocam denedim yine olmadı sorun ne acaba ?

Başka bir usb ile deneyeceğim birazdan.

Arkadaşlar sorunu hallettim yine cehaletten :) kurcaladıkça öğreniyorum.

Medya ayarlarından ben cihaz seç bölümünden USB BELLEK seçeneğini seçiyordum. Tabi sonrasında o kısımda pasif duruma geçiyor başka birşey seçemiyorsun.

Alt kısımda "kaynak" seçeneği var oradan USB seçeneğini seçtikten sonra sorun düzeldi :)

Belki benim gibi sorun yaşayan olursa bu yöntemi uygulasın :)

yusuf dedi:
ArKadarlar bu %3 kampanyasına aldanmayın. Kredi kartınız varsa her ay zaten en az %5 kampanyalar oluyor. 4 kez 75 alana 25tl gibi. Ben her ay birini takip ederim :)

BP benzini de kötü mazotu da.

OPET - Shell - PO bu 3unden birinde her ay kesin kampanya oluyor Bonus yada Axses için.
Tırstım bak şimdi.Shell'i deneyeceğim...

Merhabalar, golf highline'da orta kol dayama ve kapı içi kol dayamalar deri mi yoksa kumaş mı kaplı oluyor. 2014 model sahibi bir arkadaşta deri kaplı iken yeni teslim alan bir arkadaşta kumaş kaplı geldi. Deri kaplı olan bir opsiyon talep etmemiş, nedir bu işin aslı?

@Umut

Bende aracı aldığımdan beri Bp den alıyorum şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı belki bu kadar kısa zamanda belli de olmuyordur (Mart ayından buyana) ama benimde kafam karıştı şimdi :)

KabileReisi dedi:
@Umut

Bende aracı aldığımdan beri Bp den alıyorum şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı belki bu kadar kısa zamanda belli de olmuyordur (Mart ayından buyana) ama benimde kafam karıştı şimdi :)
Firmadan ziyade  olursa istasyon kötü olur diye düşünüyorum.2011 den beri,farklı araçlarda  hep BP den aldım(aynı yer) en ufak bir saçmalama,gariplik hissetmedim.Ama yine de sempatik nedenlerden bir de shell deneyeceğim,VW türkiyenin BP ile anlaşması ne kadar duygusal o da ????Malesef net cevabı olmayan bir durum bu herhalde,genel kanı çok işleyen ve büyük bir bayiden almanın mantıklı olduğu...

Geri
Üst Alt