Focus Mk2,5 kasalarda bunu düşünerek şöyle bişey yapmışlar. Araç çalılırken frene basarsan bagajı açamıyolar, freni bıraktığında açılıyorSerkanG dedi:hocam yok artık ya o kadar da olmaz herhalde hiç duymadımaslında bu kötü bişey ya. ışıklarda biri çok net bişeyi çalabilir bagajdan?@maniax hocam benim kapı açılmadan açıyorlar alış veriş merkezi girişinde vs .
Sorunuzun cevabı olmayacak ama,ben eski araçtan çıkaramadım paramparça oldu,banka şubesinden 10tl ye yenisini alıp(kredi kartıma bağlattım) eskisini iptal ettirdim.Sık kullanmadığım için ve de görüntü kirliliği olmaması için cama yapıştırmadım,elimle tutup geçiyorum(sorun olmuyor) ama plastik hgs aparatları da kullanılabilir...slck dedi:İyi akşamlar herkeze.bir sorum olacaktı değerli hocalarıma.golf6 aracımda ön camda hgs var.aracı satma durumumda bu küçük etiketi oradan yırtmadan koparıp alacağım yeni aracamı yapıştıracağım yada nasıl bir yol izlemem gerek☺
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Müthiş bir haber bu. Aradaki fark çok açılmıştı zaten. Sonunda dengeye geliyor mazot ile.silvershadow dedi:Benzin fiyatlarında 15 kuruş indirime gidildi
Bu gece yarısından sonra
İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresinin 4,41 TL
Ankara'da 4,43 TL
olacak
hocam dediğiniz şey oluyo ama next-next diye ısrar edince diğer şarkılara da geçmeye başlıyo.ercanerten dedi:SD Card içindeki herhangi bir klasörü karışık çalmayla açtığımızda belli başlı şarkıları çalıyor. Atıyorum klasörde 200 şarkı var ama 30 şarkı etrafında dönüyor sürekli. Böyle bir şey fark eden var mı?
Hocam mesajınızı azıcık düzenledim. Başkalarını üzebilecek bir kelimeyi değiştirdim. Anlayışınız için teşekkürler.slck dedi:Benzindeki indirim onların tabiriyle zamanlaması manidar.15krş indirim 50lt de 7.5 tl yapar. Insanları uyutmak için yapılmış bir uygulama bence.hiç yapmadınlar daha iyi.geçen günde şehit olmak istiyorum diyen şahıs doğal gaza zam öngörmüyoruz demişti.daha 2 ay var en az zamma seçimden sonra görecez bakalım.geçen yıl hiç ses çıkmadan %30 zam yapılmştı. 8D
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şarkıların formatlarına bakın ondan olabilir. Cihazın desteklemediği bir format ise gözükmez ekranda.ercanerten dedi:SD Card içindeki herhangi bir klasörü karışık çalmayla açtığımızda belli başlı şarkıları çalıyor. Atıyorum klasörde 200 şarkı var ama 30 şarkı etrafında dönüyor sürekli. Böyle bir şey fark eden var mı?