ANA KONU

Yakıt konusunda şayet sürekli daha önceden aldığınız bir yer var ise bu sure zarfında bir sıkıntı yasamadıysanız bence ayni şekilde devam edin. Ama onun haricinde Shell ve Opet bu konuda lider bence.

Sipariş vermiş olduğum aracımı geliş tarihinde alamama durumum var küçük bir ihtimalle. Özelliklerini yazayım da aklınızda bulunsun Eylül sonu Ekim başı gibi gelecek araç

1.2 TSI DSG Comfortline

Panoramik Açılır Cam Tavan

Ergoaktif koltuk

6.5 inch Composition Media (5.8 sipariş verdim ama 6.5 geliyormuş)

Uled Bi-Xenon farlar

Katlanır Ayna

Işık görüş paketi

Sürüş konfor paketi

Fiyat olarak yüzde 5 indirimli 79 bin tl gibi bir fiyata gelecek diye hesaplıyorum. Babam için kendi üzerime 100 bin tl tüketici kredisi aldığım için kredi çıkmayabilirmiş. O yüzden aklınızda bulunsun alamazsam aracı irtibata geçeriz.

Banada bayinin yönlendirdiği bp den kampanya bilgisi geldi msjı sildim.aracı aldığımdan beri opet ten alıyorum.nakit alıp %1karta puan yazılıyordu.puanı %0.5e indirdiler kart geçmiyorum opet e devam.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hani kız istemeden şöyle uzaktan gözlemlenir,sorup soruşturulur ya,ben de bugün yakınımdaki Shell  e gittim :D ...

Arabaya bir su tuttum süre gayet iyiydi bol bol yıkadım,yıkama yeri cumartesi akşam üstü olmasına rağmen yoğun değildi,bir kenara çektim kuruladım dar bir alan değil...Lastik basınçlarına baktım,kendi dijital cihazımla da kontrol ettim basınçlar doğru,sordum v power ne iş ,abi 97 katkılı,istersen fuel save var falan filan sorularıma cevap aldım...Sağ,sol düzgün,kısmetse Shell olur diyorum depo tamamen bir boşalsın... :D

araç içindeyken avm lere girince bagajı nasıl açabiliriz , kapıyı açıyorum bagajın açılması için.

düğme var mı ben mi bulamadım.

Rust dedi:
araç içindeyken avm lere girince bagajı nasıl açabiliriz , kapıyı açıyorum bagajın açılması için.

düğme var mı ben mi bulamadım.
anahtar kontaktayken bagaj açma tuşu çalışır mı acaba?  s=alala

dikkatimi bişey çekti bugün. bi camın önünde park manevrası yaparken farkettim ki, direksiyonu tam sağ tam sol şeklinde kırarken arabanın burnu bildiğiniz hareket ediyo. tekerleklerimiz de ciddi manada yatıyormuş. ben de dönmez denen yerleri tek hamlede nasıl dönüyo diye hayretler içindeydim. :)

edit: tabiki araç duruyorken görülebilen bişey bu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@maniax hocam benim kapı açılmadan açıyorlar alış veriş merkezi girişinde vs .

SerkanG dedi:
@maniax hocam benim kapı açılmadan açıyorlar alış veriş merkezi girişinde vs .
aslında bu kötü bişey ya. ışıklarda biri çok net bişeyi çalabilir bagajdan?

Geri
Üst Alt