ANA KONU

Benzine 5 kuruş indirim bu geceden itibaren

s=bigdance s=bigdance

Bende yarın alacaktım tam üstüne gelmiş desene :D

Ben dün sabah almıştım [emoji35]

Sent from my iPad using Tapatalk

Hocalarım benim rodaj süresinden haberim yoktu ama, 1500 km ye kadar 2-3 defa 150+ sürat yapmış olabilirim. Acaba bu motor veya şanzıman açısından bir problem doğurur mu?. Şu anda 3300km de ve çok sıkıntı yok gibi bu gün abim bindi motor soğukken vites geçişinde bi tekledi gibi oldu dedi ama bilmiyorum, ne dersiniz?

@SerkanG

Hocam içiniz rahat olsun. Rodajın etkisi araç 100.000 civarı olunca anlaşılır en erken :) motora yüklenmek iyi değil rodaj süresince ama yavaş yavaş 150ye birkaç kez çıkmanın zarar-ı olmaz. Işıklarda Süratli kalkışlar en dikkat edilmesi gereken şey benim gözümde rodaj süresince. Abiniz 1-2 vites geçişine alışamamıştır. Biraz kemikli sayılır vites ;)

@yusuf yok yusuf hocam otomatik araba bilmiyorum tam olarak ne oldu ama, bir de bunun yakıt azalacak mı yahu şehir içi 7-9 arası hocam :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
@SerkanG

Hocam güzergahımıza göre 7 9 çok olmayabilir. Mesela benim işe Gidiş Geliş güzergahımda ortalamam 10 litre civarı. Ama bugun sabah 10da karşıya geçip geldim 5.2 ile. Burada güzergah çok önemli. Aynı güzergahta başka araçlar ile karşılaştırın eminim ki mutlu olacaksınız :)

@yusuf O da var yusuf hocam haklısınız, bu arada benim kara fırtınanın arkası sticker bekler haberiniz olsun :)

Geri
Üst Alt