fcsrn
Moderatör
Olur, bizim burada ki kasap lastikçi 2 janta anısını bıraktı sağolsun. Her gördüğümde anıyorum kendisini.Bilmiyorum hocam olabilir belki ben de onu merak ettim lastik değişimi sırasında olabilecek bişey mi diye.
Olur, bizim burada ki kasap lastikçi 2 janta anısını bıraktı sağolsun. Her gördüğümde anıyorum kendisini.Bilmiyorum hocam olabilir belki ben de onu merak ettim lastik değişimi sırasında olabilecek bişey mi diye.
Hocam bence bariz lastik değiştirirken kanırttıkları levye izi. Benim jantta da her gördüğümde kendisine iyi dileklerde bulunduğum kasap bi lastikciden hatıra var hocamın dediği gibi [emoji35]Değerli hocalarım;
6 aylık bir aracın jantında bu neden olur acaba? Az önce farkettim. Herhangi bir yere sürttüğümü hatırlamıyorum. Lastikte bişey yok zaten.
/monthly_2017_06/IMG_0680.thumb.JPG.3bd4de2ae212a5c0a62c7d13f731beff.JPG
Security acces olamadan çalışmayabilir hocam. Araç modeli ile googleda araştırma yapın bulabilirsiniz belki.Kodlamada uygun konu bulamadım buraya yazayım dedim, babamda 2011 cadyy var bugün kodlama yapayım dedim yapamadım;
1. Security access kodunu bulamadım
2. Konforlu sinyal sayısı 3 olması gerekmiyor mu standart ayarlarında.
3. Sinyal sayısını 5 yaptım kabul etti ama olmadı security kodu girmediğim icin mi olmadı.
4. Son olarak aracın gösterge paneli İngilizce vcds ile Türkçe yapmam mümkün müdür?
Yardımlarınız icin teşekkürler şimdiden herkese hayırlı bayramlar
Hocam benim golfte oluyordu başka araçta farklı mı oluyor access kodu, konforlu sinyalin 1 kez çalışması neden olabilir hocam kod ekranında 3 olarak görünüyor ama bir kez sinyal yapıyorSecurity acces olamadan çalışmayabilir hocam. Araç modeli ile googleda araştırma yapın bulabilirsiniz belki.
17 instruments menüsünden seçeneklerde dil varsa mümkün olabilir.
Konforlu sinyal var mı araçtaHocam benim golfte oluyordu başka araçta farklı mı oluyor access kodu, konforlu sinyalin 1 kez çalışması neden olabilir hocam kod ekranında 3 olarak görünüyor ama bir kez sinyal yapıyor
Hocam buna bende hastayım ama bulamadımBir bu direksiyona bir de durban'a hastayım. Ne ettiysem de ikisi de kısmet olmadı![]()
/monthly_2017_06/IMG_1088.thumb.JPG.4aa9bc12dd22b8b9d784eccd0b94e80e.JPG
Araç kaç modelHocam benim golfte oluyordu başka araçta farklı mı oluyor access kodu, konforlu sinyalin 1 kez çalışması neden olabilir hocam kod ekranında 3 olarak görünüyor ama bir kez sinyal yapıyor
Vardır illaki ama kodlama ile açılıyor olabilir.Yusuf hocam 2007 caddy'de vardı bunda da olması gerekmez mi, araç 2011[mention=2365]TASKIN52[/mention]
Çok gerekli değil. Fabrika çıkışı hidrojenli araç duymadım. Lastik istiklal ısınması kötü birşey mi o da yapılır Tartışılır.Cümleten hayırlı akşamlar, arkadaşla sohbet ederken kendi aracının lastiklerine hava yerine hidrojen bastırdığını söyledi ısınmayı engelliyormuş sanırım, faydalı bir uygulama mıdır?