ANA KONU

Değerli hocalarım;
6 aylık bir aracın jantında bu neden olur acaba? Az önce farkettim. Herhangi bir yere sürttüğümü hatırlamıyorum. Lastikte bişey yok zaten. 
/monthly_2017_06/IMG_0680.thumb.JPG.3bd4de2ae212a5c0a62c7d13f731beff.JPG
Hocam bence bariz lastik değiştirirken kanırttıkları levye izi. Benim jantta da her gördüğümde kendisine iyi dileklerde bulunduğum kasap bi lastikciden hatıra var hocamın dediği gibi [emoji35]

Arkadaşlar herkese şimdiden iyi bayramlar.

Yola çıkmadan önce

- Lastik hava basınçlarını soğuk iken yüksek olan değerlere ayarlamanızı ve SET etmenizi

- Lastiklerin yanaklarını yarık balon vb hasar için kontrol etmenizi

- Silecek suyunu tamamlamanızı

- Motor yağını kontrol etmenizi

- Rahat ayakkabılar seçmenizi

- Telefon eller serbest için hazırlık yapmanızı

- Yakıt doldurup olası yakıt dolum istasyonlarınızı belirlemenizi

Yola çıktıktan sonra

- Herkesin kemerlerini kesinlikle bağlamasını

- Çocukların kesinlikle arkada ve kemerleri bağlı olmasını

- Taşıt içerisinde kesici delici malzeme olmamasını

- Uykulu asla devam edilmemesini

- Yavaş yavaş daha yavaş özellikle hedefe yaklaşılınca iyice yavaş seyredilmesini

- Takip mesafesine çok dikkat edilmesini, arkadan çarpabilecekler için ilaveten fazla takip mesafesini bırakmanızı

Hedefe kazasız belasız varıldıktan sonra

Gülümsemenizi

Herkesin kazasız belasız gidip gelmesini

Golfleri üzmemesini

dilerim.

Herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun. İyi yolculuklar.

Kodlamada uygun konu bulamadım buraya yazayım dedim, babamda 2011 cadyy var bugün kodlama yapayım dedim yapamadım;

1. Security access kodunu bulamadım

2. Konforlu sinyal sayısı 3 olması gerekmiyor mu standart ayarlarında.

3. Sinyal sayısını 5 yaptım kabul etti ama olmadı security kodu girmediğim icin mi olmadı.

4. Son olarak aracın gösterge paneli İngilizce vcds ile Türkçe yapmam mümkün müdür?

Yardımlarınız icin teşekkürler şimdiden herkese hayırlı bayramlar

Kodlamada uygun konu bulamadım buraya yazayım dedim, babamda 2011 cadyy var bugün kodlama yapayım dedim yapamadım;
1. Security access kodunu bulamadım
2. Konforlu sinyal sayısı 3 olması gerekmiyor mu standart ayarlarında.
3. Sinyal sayısını 5 yaptım kabul etti ama olmadı security kodu girmediğim icin mi olmadı.
4. Son olarak aracın gösterge paneli İngilizce vcds ile Türkçe yapmam mümkün müdür?
Yardımlarınız icin teşekkürler şimdiden herkese hayırlı bayramlar

Security acces olamadan çalışmayabilir hocam. Araç modeli ile googleda araştırma yapın bulabilirsiniz belki.

17 instruments menüsünden seçeneklerde dil varsa mümkün olabilir.

Security acces olamadan çalışmayabilir hocam. Araç modeli ile googleda araştırma yapın bulabilirsiniz belki.

17 instruments menüsünden seçeneklerde dil varsa mümkün olabilir.
Hocam benim golfte oluyordu başka araçta farklı mı oluyor access kodu, konforlu sinyalin 1 kez çalışması neden olabilir hocam kod ekranında 3 olarak görünüyor ama bir kez  sinyal yapıyor

Hocam benim golfte oluyordu başka araçta farklı mı oluyor access kodu, konforlu sinyalin 1 kez çalışması neden olabilir hocam kod ekranında 3 olarak görünüyor ama bir kez  sinyal yapıyor
Konforlu sinyal var mı araçta

Bir bu direksiyona bir de durban'a hastayım. Ne ettiysem de ikisi de kısmet olmadı

/monthly_2017_06/IMG_1088.thumb.JPG.4aa9bc12dd22b8b9d784eccd0b94e80e.JPG
Hocam buna bende hastayım ama bulamadım

Araç kaç model

Cümleten hayırlı akşamlar, arkadaşla sohbet ederken kendi aracının lastiklerine hava yerine hidrojen bastırdığını söyledi ısınmayı engelliyormuş sanırım, faydalı bir uygulama mıdır?

Cümleten hayırlı akşamlar, arkadaşla sohbet ederken kendi aracının lastiklerine hava yerine hidrojen bastırdığını söyledi ısınmayı engelliyormuş sanırım, faydalı bir uygulama mıdır?
Çok gerekli değil. Fabrika çıkışı hidrojenli araç duymadım. Lastik istiklal ısınması kötü birşey mi o da yapılır Tartışılır.

Benim bu konuda yorumum şu olacak Hocam ; Lastiklere nitrojen gazı ki içeriğinde( Azotun diğer adı =nitrojen) Azot vardır lastiklerin ısınması ve yol tutuşunu olumsuz yönde etkiler ( ısınmaya dirençli olduğundan). Lastik ısındığı zaman yolu kavrar ve tutar yakıt bir miktar artsada buna paralel olarak YOL TUTUŞ ve haliyle GÜVENLİĞİNİZ artar. Bence hiç de gerek olmayan bir uygulama mevcut araçlarımıza :)   selam ve saygılar. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yorumlarınız icin sağolun, hiç duymamıştım sorayım dedim duymasam da olurmuş yani [emoji6]

Geri