ANA KONU

Deri eldiven ile arac kullanmak cok keyifli oluyor olmasina ama her seferinde kim giyip cikaricak di mi? :)  

ben bugun yenibosnada ki unal demir'in dukkanina gittim direksiyona iki farkli sekilde deri kaplatmak icin... git gel 100 km yol yaptim ve randevulu gitmeme ragmen usta uyuyakaldigi icin 1 saat beklemem ragmen kendisine ulasamadim! Ben anadolu yakasina geldikten sonra uyanmis ( saat 13:30 falan) ... yaptigi islere lafim yok ama boyle esnaflik olmaz! Butun focus forumunu oraya yonlendirecektim, uzerine su icsin...
Maslakta bi ustam var kaplatmak isterseniz oraya yonlendirebilirim isciligi ve esnafligi gayet iyidir eski ustalardan kendisi sirf cayini icmek icin bile defalarca gitmisligim vardir.

@Mert Y. hocam bu çizik için mi kaplatıcaksınız?kullandıkca silinmezmi o? Birde kaportadaki çizikleri gidermek için nasıl ürünler varsa deri yüzeylerdeki çizikleri gidermek için bir ürün yok mu?
Cizik bahane oldu aslinda :)  zamanla ici zaten kir ile dolunca (dogal olarak) kapaniyor gibi... ben hazir aklima dusmusken degisik birsey yapayim demistim ama kismet olmadi, ustanin sorumsuzluguna denk geldik...

Maslakta bi ustam var kaplatmak isterseniz oraya yonlendirebilirim isciligi ve esnafligi gayet iyidir eski ustalardan kendisi sirf cayini icmek icin bile defalarca gitmisligim vardir.
Cok tesekkur ederim, simdilik askiya aldim bu isi belki kisa dogru tekrar gundeme alirim. Sen yinede cay icmeye gidersen haber ver, tungstenlerle cikarma yapariz, ustayla da tanismis oluruz :)  

Arkadaşlar yokuş inerken gaz basmadığım zaman motor freni yapıyor ve araç vites küçülüyor 100km ile yokuş inerken gaz basmıyorum vites 5e kadar düşüyor 100km hızla giderken bu normal mi daha önce olmamıştı sanırım

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu direksiyonu neden bu kadar narin yapmışlar yaa? çizilmesin diye lateks eldivenmi takalım yani :/
:000296-medium: Hocam bayanların tırnakları çok sivri oluyor bıçak etkisi yaratıyor.., kösele olsa yine dayanmaz..

:000296-medium: Hocam bayanların tırnakları çok sivri oluyor bıçak etkisi yaratıyor.., kösele olsa yine dayanmaz..
Değerli Ali Üstadım

Vallahi yazınızın rahatlığına bakarak Anlaşılan o ki yenge hanım bizim paltforma ilgi göstermiyor.  :000043-medium:

Walla hocam bmwnin direksiyona kurşun atsan girmez o derece sağlam 2008 civic vardı onunda direksiyon gayet iyiydi bu golfte en sevmediğim olay şu direksiyonun hassaslığı

Günübirlik tıngır mıngır müzik dinlerken yeterli, ama şöyle favori şarkılardan çıkıp sesi yükseltince istenilen seviyenin altında kalıyor. Keşke bir sürü kablo vs işine girmeden müzik kalitesini artırmanın bir yolu olsa.

Arkadaşlar aracın tavanında bir kaç noktada kuş pisliğinin iz yaptığını farkettim, araç beyaz olmasına rağmen izler belli bir açıdan bakınca farkediliyor, bunu çıkarmanın bir yolu var mı, pasta bu izi geçirir mi?

Değerli Ali Üstadım

Vallahi yazınızın rahatlığına bakarak Anlaşılan o ki yenge hanım bizim paltforma ilgi göstermiyor.  :000043-medium:
Kıymetli dostum gece gece sesli güldüm., Allah sizide hep yüzünüzden tebessümü eksik etmesin  :lol:  

@caglar_61 hocam bmw'nin Modern Line direksiyonundan bahsediyorsunuz., o direksiyonu en iyi Murat hocam bilir., mukavva dan farkı yok sağlam ama kartona dokunmuş hissi veriyor., Direksiyon diyince bmw'de ///M direksiyon ilk akla gelir., ciddi bir mebla ödeyerek alınan bu direksiyonun derisi çok kalitelidir., dokunma hissi bizim Golf'lerin dirrksiyonuna benzer ancak tıpki bizim Golf'lerin direksiyonun derisi gibi o da naziktir., Golf'ünüz varsa yüzük, saat, bileklik takmayı unutmak gerek ben bi saat takardım 1 senedir takmıyorum çoktan unuttum., direksiyon çizilmesin diye  tırnakları daha sık keser oldum ☺️

Arkadaşlar aracın tavanında bir kaç noktada kuş pisliğinin iz yaptığını farkettim, araç beyaz olmasına rağmen izler belli bir açıdan bakınca farkediliyor, bunu çıkarmanın bir yolu var mı, pasta bu izi geçirir mi?
Değerli Ali Üstadım @forzaGillesveya Mahmut Üstadım @mahmut0382size daha net yanıt verecektir. Kendilerini davet edelim. 

Hocam hasar çok derin değilse geçer ki belli bir açıdan görüldüğüne göre geçecektir.

2000 sulu zımpara arkasından pasta eskisi gibi olacaktır.

Değerli Hocam 

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz 

Kıyamıyorsunuz bana kalırsa. =)

Ben de aracımı ilk aldığımda gaza başlayarak aracın yavaşlamasını sağlamak suretiyle frene basmaya basmaya fren disklerin de bulunan korozyon bir türlü temizlenemediği için uğultu ve fren pedalında titreşim şikayetiyle servise gidince öğrendim ki... Çok nazik davranmışım. Test için çıktığımızda servisten usta direksiyondayken hızımızı 150 ye kadar çıkartıp iki üç kez ABS yi devreye sokacak kadar sert fren yapınca anlamıştım bunu.
teşekkür ederim hocam hoş buldum. araca kıyamadığım doğrudur ama hız konusunda affım yok :)  ibre 210 u gördü hocam aracım 21000 km de

Geri