Hocam serviste tek kapak bulunur. Bende sağ sol var ama bir arkadaş alacak hafta içi. Ondaki kapakları alıp size yollarız belki. Beyaz mıydı araç[mention=3]silvershadow[/mention] ve [mention=2]yusuf[/mention] hocalarim bu katlanir ayna 168 dolar yaziyor nette. Ben daha pahali biliyordum varmi tavsiye buralardan bulabilirmiyiz elinde olan v.s ? Haftaya pzr veya pzt yola cikiyorum aliexpressten alana kdar kapaksizda gezilmez
Şu an yok hocam. 168$ kargo hariç fiyatı bu arada. Kargo ile vs. 220$ civarı buluyorBeyaz hocam.katlanir ayna mevcut degil dimi sizde [mention=2]yusuf[/mention]
Hazır olan arkadaş vardır belki yardımcı olabilecek.Yarin ben bir servise sorayim gelmesi epey surer aliexpresten o kadar zamanim yok
Eren bende de yok malesef. Aslında katlanır ayna çabuk gelir Çin'den.Bende hazır olarak yok katlanır ayna aldım gelecek inşallah ancak @MSE Muhammed Abi de olması lazım.
Led stop için bende arayış içindeyim Hocam.Kaybolan ayna kapagi dustugu yerde bulundu ? ayna tedariki ertelendi ilginize tesekkurler forumdaslarim @yusuf @silvershadow @MSE @fcsrn Katlanir aynayi bir sure oteledim.kaynagi led stop icin degerlendirebilirim