ANA KONU

2011 leonumda standartti 2015 comfort golfte opsiyon..bilmezmiyim sayin hocam keyfinide işte ...

@silvershadow ve @yusuf hocalarim bu katlanir ayna 168 dolar yaziyor nette. Ben daha pahali biliyordum varmi tavsiye buralardan bulabilirmiyiz elinde olan v.s ? Haftaya pzr veya pzt yola cikiyorum aliexpressten alana kdar kapaksizda gezilmez

Moderatör tarafında düzenlendi:
[mention=3]silvershadow[/mention] ve [mention=2]yusuf[/mention] hocalarim bu katlanir ayna 168 dolar yaziyor nette. Ben daha pahali biliyordum varmi tavsiye buralardan bulabilirmiyiz elinde olan v.s ? Haftaya pzr veya pzt yola cikiyorum aliexpressten alana kdar kapaksizda gezilmez
Hocam serviste tek kapak bulunur. Bende sağ sol var ama bir arkadaş alacak hafta içi. Ondaki kapakları alıp size yollarız belki. Beyaz mıydı araç

Yarin ben bir servise sorayim gelmesi epey surer aliexpresten o kadar zamanim yok

Kaybolan ayna kapagi dustugu yerde bulundu  ? ayna tedariki ertelendi ilginize tesekkurler forumdaslarim @yusuf @silvershadow @MSE @fcsrn Katlanir aynayi bir sure oteledim.kaynagi led stop icin degerlendirebilirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dostlar aracıma dün heves edip rkom bagaj çıtası taktım ama beğenmedim çift taraflı bantla bagaj kapağına tutturmuştum nasıl geri sökebilirim boyaya zarar vermeden ?

Geri