- İsim
- Ömer
Arkamda sizin gibi hocalarım olduktan sonra keyif almaz mıyım hocam. s=bigstar@yer_ucagi_34 estağfurullah hocam rica ederim. Sadece fikirlerimi sundum geliştirmenizi canı gönülden isteriz.
Video birleştirmek için çeşitli proğramlar var biraz uğraştıktan sonra çözeceğinizden eminim. Tek kamera ile başladıktan sonra ilerde zaten eksiği siz de hissedeceksiniz diye düşünüyorum
Aynı şekilde intro için de ilerde birkaç çalışma yapabilirseniz videolarınızda farklı farklı koyarak takipçilerinizin de yorumlarıyla en çok tercih edilen ve tabiki sizin de sevdiğiniz birini seçme şansınız olabilir.
Bu işlerde aslolan keyif almaktır hocam siz yapmaktan keyif aldıktan sonra eğlenceli ve bilgilendirici içeriklerin ortaya çıkacağı düşüncesindeyim.
Başarılar diliyoruz...
Çift kamera ve Intro olayı üzerinde çalışacağım yeni çekeceğim videolar için. Bu arada intro yapmak için önerdiğiniz program tarzı bir şey var mıdır ? Intro’yu da Otoparkcom gibi video mu yapayım yoksa Noyan, Aziz Kancar gibi yazı logo mu yapayım o ? s=bigstar
Çok bilmediğimden soruyorum. Sorularımla sizi meşgul etmiyorumdur inşallah. s=aman
Moderatör tarafında düzenlendi: