ANA KONU

@yer_ucagi_34 estağfurullah hocam rica ederim. Sadece fikirlerimi sundum geliştirmenizi canı gönülden isteriz. 

Video birleştirmek için çeşitli proğramlar var biraz uğraştıktan sonra çözeceğinizden eminim. Tek kamera ile başladıktan sonra ilerde zaten eksiği siz de hissedeceksiniz diye düşünüyorum:)

Aynı şekilde intro için de ilerde birkaç çalışma yapabilirseniz videolarınızda farklı farklı koyarak takipçilerinizin de yorumlarıyla en çok tercih edilen ve tabiki sizin de sevdiğiniz birini seçme şansınız olabilir. 

Bu işlerde aslolan keyif almaktır hocam siz yapmaktan keyif aldıktan sonra eğlenceli ve bilgilendirici içeriklerin ortaya çıkacağı düşüncesindeyim. 

Başarılar diliyoruz...
Arkamda sizin gibi hocalarım olduktan sonra keyif almaz mıyım hocam. s=bigstar

Çift kamera ve Intro olayı üzerinde çalışacağım yeni çekeceğim videolar için. Bu arada intro yapmak için önerdiğiniz program tarzı bir şey var mıdır ? Intro’yu da Otoparkcom gibi video mu yapayım yoksa Noyan, Aziz Kancar gibi yazı logo mu yapayım o ? s=bigstar

Çok bilmediğimden soruyorum. Sorularımla sizi meşgul etmiyorumdur inşallah. s=aman

Moderatör tarafında düzenlendi:

@yer_ucagi_34 hocam siz nasıl seviyorsanız o şekilde yapın ilk olarak video olarak da giriş yapılabilir. Ama ben kanalın ismiyle yazı logo yapmayı tercih ederdim. Kişisel tercihler size kalmış:)

Proğram olarak aynı zamanda video düzenleme proğramı olan Sony Vegas pro 13 ve Adobe after effect olabilir. 

@yer_ucagi_34 hocam siz nasıl seviyorsanız o şekilde yapın ilk olarak video olarak da giriş yapılabilir. Ama ben kanalın ismiyle yazı logo yapmayı tercih ederdim. Kişisel tercihler size kalmış:)

Proğram olarak aynı zamanda video düzenleme proğramı olan Sony Vegas pro 13 ve Adobe after effect olabilir. 
Tamamdır hocam çok sağolun. Bir sonraki videoları çekene kadar bu programları tam olarak öğrenip bi intro işini halledeyim. Sizlerin de destekleriyle güzel işler çıkacak gibi. s=bigstar

@yer_ucagi_34 bi merso incelemesi yapalım hocam  :('
Merso işi kolay hocam. :('

Arkadaşlardan birinde Yeni Kasa E Serisi W213 E200 var, başka arkadaşta da W204 Test araçları daha şimdiden hazır. :@

Onun dışında sizinle bi Gelecek ziyareti de yapar en üst model hangi test aracı varsa onu test ederiz. 8D

@silvershadow  merhaba form sitesine yeni üye oldum 2004 model golf 5 1.6 fsi sporline  aracım var aracta 2 3 gün binilmediği zaman aküyü tamamen bitiriyor aküyü  değiştirdim format atılması gerekiyor dediler onu da yaptırdım ama sorun aynı devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar kapılara logo taktırmıştım ondan sonra başladı bu sorun ne kadar elektrikçi gezdiysem logodan olmaz diyorlar

@silvershadow  merhaba form sitesine yeni üye oldum 2004 model golf 5 1.6 fsi sporline  aracım var aracta 2 3 gün binilmediği zaman aküyü tamamen bitiriyor aküyü  değiştirdim format atılması gerekiyor dediler onu da yaptırdım ama sorun aynı devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar kapılara logo taktırmıştım ondan sonra başladı bu sorun ne kadar elektrikçi gezdiysem logodan olmaz diyorlar
Değerli Hocam

Bal gibi olur 

Kısa devre vardır bir yere şase yapıyordur.

Akü biter Allah muhafaza daha ciddi sorumlar da çıkabilir.

Siz daha iyi bir ustaya baktırın derim.

Arkadaşlar iyi akşamlar gokf 7 1.6 tdı araçta triger değişirken yapılan bir hatadan dolayı aracın üst kapağı açılıp siboplar kapak jontası konplw orjinaliyle değiştirilmiştir sizce bu aracı satarken bir eksimidir yada kötü yanları varmıdır ? 

Not: araçta performans olarak yada ses olarak en ufak bir sorun yoktur 

Herkese merhaba 2013 model 1.4 tsi 140 bg aracım var aracımda gıcırdamalar var konuyu araştırınca servis tarafından yağlama işlemi yaptıranlar olmuş aracımın garantisi bitti ancak bakımları hep serviste yapıldı bu sorunu çözmek için servise mi başvurmalıyım yoksa özel servislerde çözüm bulmam mantıklı olur? Bu sorunun kökten çözümü için ne yaptırmamı önerirsiniz son olarakta bazen lokurtu şeklinde seste geliyor bu sorun aynı sorundan mı kaynaklanıyor?

Yeni Videomuz Yayında. Başlıktan da göreceğiniz üzere bu videomuzda Federaller peşimize düşüyor ve videonun sonunda kapı panelini elimize almanın kıyısından dönüyoruz.  8D

@silvershadow @Nfk @arimayacik @havzan @Savatage @scknklc @Alperen099 @xentus@yusufacs @Ender @forzaGilles @iamalegend@Beşiktaş1903 @jajaja @Enis @DuzboruDownpipe @caglar_61 @forjust1day

@Emergency Hocam bu videoyu daha önceden hazırlamış olmamdan dolayı bunda da kamera açısı aynı, müzik de aynı malesef. Bundan sonraki videolarda yeni kamera açısı, yapabilirsem çift kamera ve intro da yer alacak. s=bigstar

Geri