Emergency
Üye
- İsim
- Sefa
Noyan’ın Passat Impression videosundan beri almayı düşünüyordum ancak vakit bulup denk getirdim. s=bigstar Bir de eskiden bunlar çok yaygındı artık çoğu yerde satılmıyor.@yer_ucagi_34 iyi düşünmüşsünüz hocam eminim böyle daha iyi olacaktır.
Kesin ve temiz çözüm autoking2 gün önce talihsiz bir olay yaşadık ve tamponumuz güzel bir şekilde hasar aldı![]()
Kırmızılıkları hemen aldım ve bu şekilde bir görüntüye ulaşmış olduk
Bu arada tampon altından çatladı ve ortasında delik oluştu.Bunun onarımı olur mu?Yoksa değişime mi gidilmeli?Ya da daha ciddi hasar alana kadar tampon böyle durmalı mı?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu fiyatlarla Golf kesinlikle tercih etmem. Tamam Golf güzel araç ama normal şartlarda en kralı 80’den fazla etmez.birşey merak ediyorum?
varmıdır şu sıralar sıfır vw golf almaya niyetlenen yada yeltenen?
1 kişi çıkar mı acaba?
Düzgün usta bulmak zor be hocam... Mini onarımdan şansımızı denesek auto kingden çoğu kişi son zamanlarda memnun değil.Hayırlısı artık.[mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention]
daha ciddi hasar alana kadar beklemez hocam . Fiber Tampon Onarım sektörü diye başlı başına bir olay var. hallice derin delik oluşmuş (Buzdağına çarptınız sanırım) araç yağmurda selde kıyamette oradan su alır batar.
Oto sanayideki Kaporta cılar bile bu işin dışındadır. (Kaporta onarım ustaları hasarlı bir araç geldiğinde eğer tampon onarılacak durum da ise direk tamponu söker Tamponcuya gönderir tampona karışmaz. onların işi SAC ' ladır. )
tampon hasarlarında bölge başına ücret alıyorlar büyüklükte önemli tabi. tamponun gerekli macun kıvamındaki kimyasalı /ısıl işlemi / dikişli kaynağı(gerekli ise) youtubda resmen yaraya dikiş atar gibi videoları var vs.
bu hasarın 90 /100 lira masrafı var. tamponcu tamponu ilk hasarsız pürüzsüz haliyle yapar teslim eder. Boya işine karışmaz . sanayide oto boyacıda lokal olarak 125-150 liraya da bu boya işi biter gibi
Autokingden son zamanlarda memnun değil giden insanlar.Beklemeye bıraktık bi ara yaptırırız düşüncesiyle.Hem de bu arada iyi bir usta bulmaya çalışırız.Kesin ve temiz çözüm autoking
[mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention]
@yer_ucagi_34Bu fiyatlarla Golf kesinlikle tercih etmem. Tamam Golf güzel araç ama normal şartlarda en kralı 80’den fazla etmez.
Bu fiyatlara çok güzel 2. El seçenekler mevcut.
Fiyat olarak söylediğim şeyi Aziz Kancar’ın fiyat tahminlerini biliyorsanız anlamışsınızdır.
Bahsettiğim fiyat tüm arabalar olması gereken fiyata gelinceydi. Bizim 2015’de aldığımız fiyatlar örneğin. Gerçi onlar bile fazlaydı ama.@yer_ucagi_34
o kadar da değil hocam , 80 bine DCİ icon otomatik cliyo kalmadı. en dolu otomatik golf için 105 bin barajı iyi bir sınır ama nerdeeee artık bu fiyatlar. (herşey bu ötv yüzünden x2 oluyor zaten)
sonuç olarak artık araba değiştirme furyası sevdası bitmiştir. bir aracı artık 227 bine kadar kullanmanın mecburiyetleri ile karşı karşıyayız.
esikden motor ömürlerinden bahsedilirdi ?
opel = 300 bin km motor ömrü (90 ların opelleri tabi ilk efsane kasa vectra lardan Astra G lerden bahsediyorum, yoksa günümüzde cami avlusuna bırakılıp zorla birileri tarafından sahiplenilen güncel opel den değil
vw = 500 bin
mercedes / bmw = 1 milyon km.
peder beyin kendi araçlarını sattığı km lerden 1-2 örnek
murat 131 1978 model sıfır alıp 1990 da sattı 12 yıl kullanım 155 km de iken satış
ford taunus 1990 model sıfır alıp 2000 de sattı 10 yıl kullanım 165 km de iken satış
Bir arabaya 10 yıl binme vakti bizim içinde gelmiş .
Ben sürekli Ötv öderim vergi kutsaldır . diyen için , motor ömrü 30 binde biter zaten