ANA KONU

@OSCAR WILD tek hoparlorün bozuk olması sistemin kafasını karıştırıyor olabilir. En kısa zamanda değiştirin derim. 👍

Hocalarım merhaba 😃 geçenlerde sol ön lastiğime vida girmişti bir oto lastikcide yaptırdım 350 km lik bir yolculuk sonunda bir bijonumun olmadığını gördüm 😢 şimdi bana bijon ve kapağı lazim fakat nereden alacağım bilemiyorum. Hangi bijon oluyor hepsi farklı farklı dişlere sahip bize uygun olan hangisi acaba? 

Hocalarım merhaba 😃 geçenlerde sol ön lastiğime vida girmişti bir oto lastikcide yaptırdım 350 km lik bir yolculuk sonunda bir bijonumun olmadığını gördüm 😢 şimdi bana bijon ve kapağı lazim fakat nereden alacağım bilemiyorum. Hangi bijon oluyor hepsi farklı farklı dişlere sahip bize uygun olan hangisi acaba? 
Servisten temin edin hocam. Pahallı olacağını sanmam.

Selamlar 👋🏻 Bu gün farkettim cam tabandan kasisli yerden geçerken tık tık ses geliyor. Servise randevu aldım . Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu çözümü nasıl buldu acaba . Servis elemanı sokebiliriz dedi başka tarafa zararı olur mu ?

Selamlar [emoji1309] Bu gün farkettim cam tabandan kasisli yerden geçerken tık tık ses geliyor. Servise randevu aldım . Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu çözümü nasıl buldu acaba . Servis elemanı sokebiliriz dedi başka tarafa zararı olur mu ?
Çoğu cam tavan olan araçlarda yaranmakla birlikte kesin çözümünün olduğunu düşünmüyorum. Sırf bu yüzden defalarca Servis kaydı açtırmış biri olarak bunu yazıyorum. Cam tavanın çalışması prensibinden yola çıkarsak Gerilme olan durumlarda bu sesleri duymak aslında normal olda da sesin gün geçtikçe çoğalması sistem mekanizmalarının gevşediği anlamına geliyorum arasira ayarlanması ve ozrl bakım.yagi ile yağlanması gerekebiliyor. Son zamnalarda serviste özel Yağları satılarak işlem yapılmaya başlandı sanırım fiyatı 350 tl civarında idi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çoğu cam tavan olan araçlarda yaranmakla birlikte kesin çözümünün olduğunu düşünmüyorum. Sırf bu yüzden defalarca Servis kaydı açtırmış biri olarak bunu yazıyorum. Cam tavanın çalışması prensibinden yola çıkarsak Gerilme olan durumlarda bu sesleri duymak aslında normal olda da sesin gün geçtikçe çoğalması sistem mekanizmalarının gevşediği anlamına geliyorum arasira ayarlanması ve ozrl bakım.yagi ile yağlanması gerekebiliyor. Son zamnalarda serviste özel Yağları satılarak işlem yapılmaya başlandı sanırım fiyatı 350 tl civarında idi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Würth sunroof için yapılan özel yağ ile yağladım. Sıcaklar başlayınca bir kez gıcırdadı. Devamında gıcırdama kalmadı. 

Arkadaşlar aracımı sattım benden çıktı galeri tanıdık, forumdan isteyen olursa ilandaki fiyatın 10 lira altına aldırabilirim araç arayanların aklında bulunsun
Triger devirdaim termostat ön iki amortisör 4 tane yay ön arka disk balata komple son 1 ay içinde yetkili serviste değişti hiç masraftan kaçınmamıştım bana aşağı yukarı 180 gibi bir fiyata gelmişti dosta gitmesini isterim

ÇETİNLER'DEN 2015 MODEL GOLF 1.6 TDİ BLUEMOTİON HİGHLİNE FULLLL İlan No: 692086970 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cetinler-den-2015-model-golf-1.6-tdi-bluemotion-highline-fullll-692086970/detay

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Almak isteyenler için güzel bir seçenek, direksiyon ve disco zaten 10 civarında jantları saymıyorum bile.

@kerimaslan27 Büyük ihtimalle şifreli bijonu takamadi lastikçi o düşmüştür, bijonlardan birini söktürün ve aynı ölçüde olanından parcacilara ve lastikcilere sorun ama çelik bijon olsun diş sıyırmasın, kapağı servise sorun büyük ihtimalle vardır eğer yoksa sahibindende ve ender elektroniğin internet sitesinden de sipariş edebilirsiniz.

@yusuf hocam yagin linki var ise atar misiniz , bende sunroof bakimi icin dusunuyorum

@anilyucee Hocam sırada ne var :)  Araç sizin olmasa Bağcılar diye direkt ilanı kapatırdım. O tarafların sattığı araçlara pek güvenilmiyor. Tecrübelerimle sabit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
[mention=1476]anilyucee[/mention] Hocam sırada ne var [emoji4] Araç sizin olmasa Bağcılar diye direkt ilanı kapatırdım. O tarafların sattığı araçlara pek güvenilmiyor. Tecrübelerimle sabit.
Bağcılardan benimde çok ağzım yandı kötünün iyisi bi esnaf bulduk 4 araç aldık daha bi sorun yok [emoji16]
2015 Audi A4 aldım
de60c31bbafafc48241dc78677aebd2e.jpg

[mention=1476]anilyucee[/mention] Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız inşallah. Rengi de güzelmiş. Beyaz A3 ve A4 görmekten bıkkınlık geldi. [emoji4] 
Sağolun Allah razı olsun normalde ben A4 ü pek sevmem ama rengine aldandım

Artık sabahları 15 derece barajını aştık yaz geldi diyelim

TDI lar için kışın extreme soğuk çalıştırma ve devamında optimal motor sıcaklığına ulaşma durumuna kadar artan yakıtla bu iş güzergahını 4,0--4,2 ile tamamlıyordum

Aynı şartlar aynı sürüş aynı ort. Hız bu sabah iş yolu bitimi 3,6 ort. (Sıcaklık 17)

Soğuk 0,4-0,6 litre arttırıyor dizellerde sabahları

75-85 arası gittim dur kalk yok trafik lamba 2 adet 30 ar saniye durdum

IMG_20190514_090633.jpg

Geri