ANA KONU

Bu araba benim eski arabanın aynısı.1.4 trendline.ben geçen yıl 22k daki nokta hatasız arabamı 47 ye vermiştim.

Bu arabayı tanıyorum 1.5 yıldır satılık

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-boyasi%2Cdegiseni%2Ckazasi%2Chatasi-cizigi-yook-orjinal-32-000-km-229683744/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

valla hocam biraz kuşkulanmadım değil..adam akulerı değişmiş yetmemiş debrajıda değişmiş..eşi kullanmış ve yarım debriyaj yapmış kullanırken satmadan da debriyajı değiştirdim demiş..54000 den 1 lira dumuyor aracı arkadas begenmıs temız arac ama bılemıyorum..
Değerli Hocam 

İlk söylemden Golf 7 olarak algıladım. Ancak bu araç bir  Golf 6...

Dolayısı ile size 2014 midline Plus alalım daha hayırlı olur

Golf 6 ile Golf 7 arasında sadece üretildikleri yer ve isim benzerliğinden başka bir benzerlik olmadığını düşünüyorum çünkü. 

Golf 4 ten sonra altın yıllarını yaşıyor Golf, Golf 7 sayesinde...

Arkadaslar cevap için teşekürler 

@fcsrn Kardeşim @Gokhan1300 Hocamın dediği gibi Passatta hemen yanıyor. Gecikme için tekrar kusura bakmayın lütfen ancak kontrol edebildim. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
adam fiyatı artırmış 55000 yapmış..dolardan hızlı yükseliyor mübarek... 8D  

2016 YILININ LİDERİ VOLKSWAGEN GRUP 

VW Grup 10.326.880 
VW 6.467.900 
Audi 1.871.300 
Skoda 1.127.700 
Seat 410.200 
Porsche 237.800 
Bentley 11.023 
Lamborghini 3.457 

Toyota Grup 10.175.000 
Toyota+Lexus 9.224.000 
Daihatsu 780.000 

1.2 ile 1.0 motorları karşılaştırsak artıları eksileri nasıl olur ? Malüm artık 1.2ler üretimden kalktı 1.2 sahiplerinden bu neler götürür-getirir ?

1.2 ile 1.0 motorları karşılaştırsak artıları eksileri nasıl olur ? Malüm artık 1.2ler üretimden kalktı 1.2 sahiplerinden bu neler götürür-getirir ?
1.2 daha sessiz olmanın ötesine gidemez gibi geliyor bana.

Arkadaşlar benim VAGCOM kodlamaları ile ilgili sorularım olacak, bilgi sahibi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim. 

Aracımı ikinci el satın aldım, aldığım haliyle bazı VAGCOM kodlamalarıyla açılan özellikler var üzerinde. Ben bu özelliklerin bazılarını değiştirmek/kapatmak istiyorum, mesela amerikan park uygulaması yapılmış ama kapatılamıyor; bunu ambiyans aydınlatmaları kapanınca kapanır hale getirmek istiyorum, bir de arka sinyallerimle birlikte sırayla bagaj kapağındaki stoplar da yanıp sönüyor bu özelliği de kapatmak istiyorum. Yaşadığım yer itibariyle de kolaylıkla yardım alabilecek kimse yok çevremde, dolayısıyla Çinden bir kablo sipariş ettim kendi yağımda kavrulabilmek adına :) . Şimdi sorularım:

1) Şu kabloyu satın aldım, kullanırken problem yaşar mıyım? (2015 model 1.2 TSI DSG)

https://www.aliexpress.com/item/Vag-Com-16-8-HEX-CAN-USB-VAG-COM-16-8-0-Vag-Com-16-8/32790480614.html?spm=2114.13010308.0.0.uZZqhl

2) VAGCOM bölümünde okuyup anladığım kadarıyla kodlama yapmadan önce aracın orjinal halinin yedeği alınması tavsiye ediliyor fakat benim aracım ikinci el olduğundan ötürü üzerinde orjinal ayarlara sahip değil. Ne yapmalıyım?

3) Kapatmak istediğim özelliğin orjinal halinin kodunu nerden bulabilirim (ya da kapatmak için uygulamam gereken kodlamayı)?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Geri