Hocam bildiğim kadarı ile 1.4 midline yok.2012 golf 1.4 tsi 32000 binde manuel kazasız(mış) 54000tl fiyat isteniyor normalmidir bu fiyat arkadas alacakmıs eşine..
Hocam bildiğim kadarı ile 1.4 midline yok.2012 golf 1.4 tsi 32000 binde manuel kazasız(mış) 54000tl fiyat isteniyor normalmidir bu fiyat arkadas alacakmıs eşine..
Doğrudur Yusuf HocamHocam bildiğim kadarı ile 1.4 midline yok.
Değerli Hocamhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-boyasi%2Cdegiseni%2Ckazasi%2Chatasi-cizigi-yook-orjinal-32-000-km-229683744/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
valla hocam biraz kuşkulanmadım değil..adam akulerı değişmiş yetmemiş debrajıda değişmiş..eşi kullanmış ve yarım debriyaj yapmış kullanırken satmadan da debriyajı değiştirdim demiş..54000 den 1 lira dumuyor aracı arkadas begenmıs temız arac ama bılemıyorum..
Bende anca dün bakabildim,Passatta kapı açar açmaz yanıyor,hatta nerdeyse açmadan yanacak :'(@fcsrn Kardeşim @Gokhan1300 Hocamın dediği gibi Passatta hemen yanıyor. Gecikme için tekrar kusura bakmayın lütfen ancak kontrol edebildim.
1.2 daha sessiz olmanın ötesine gidemez gibi geliyor bana.1.2 ile 1.0 motorları karşılaştırsak artıları eksileri nasıl olur ? Malüm artık 1.2ler üretimden kalktı 1.2 sahiplerinden bu neler götürür-getirir ?