ANA KONU

@fcsrn5,8 olan multimedya güncellenerek 6.5 olarak gelmişti. Eğer geri görüş alsaydım ücret karşılığı app connect şifresi alıp car play i aktif edebilirimişim.

golf 1.4 125 manuel highline liste fiyatı 91200 olmuş dimi yanlış görmüyorum.

Merhaba Arkadaslar, 

2014 Comfortline TDI BMT DSG aracima yazlik lastik bakiyorum. Izmir'deyim. O kadar cok cesit var ki, artik isin icinden cikamaz oldum yilan hikayesine dondu. Soyle bir kampanya var, yorumlariniz nedir bu lastik konusunda? Guvenlik ve az ses istiyorum, cok bir beklentim yok ama bir yil sonra da lastikler yarilsin istemem. Yillik 15bin km surus yapiyorum, yazin kisa bir tura cikmayi planliyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Lastikler 2017 uretim ve 206tl olarak ulasacak elime. KEyifli ve guvenli surusler

http://www.hepsiburada.com/nokian-line-205-55-r16-91v-yaz-lastigi-uretim-yili-2017-p-OTKMT428317?magaza=Hepsiburada

@ataskin Continental öneririm, kışlığını kullanıyorum  ve aşırı memnunum. Üzerinde ki yazlıklar eskidiğinde Continental yazlık almayı düşünüyorum. Şuan yazlık olarak Dunlop Blurresponse var. 

Gösterge panelinde kısa farların yandığını gösteren işaret yok sanırım bizim araçlarda :) Auto konumundayken farlarım yanıyor mu yanmıyor mu anlayamıyorum, dükkanların camlarına bakıyorum ya da kolu ileri itiyorum uzuna geçiyorsa yandığını anlıyorum. Eksikliğini hissettim, benim bilmediğim bir uyarı ışığı filan var mı acaba?

@fcsrn, tesekkurler tavsiye icin, continental'i cok duydum bayagi da oneren olmus. 205/55 r16 olacak benim lastikler. 91v/91h ve hatta w serileri var, bir de 2 ve 5 serileri var. tam olarak hangisinden bahsediyoruz biz conti'nin? 

merhaba Arkadaslar, 

Forumdaki pek cok arkadasimizin tavsiyesi ve onerisi ile beyaz golf7 aracimin 5 camini LLumar ATR20 ile kaplatmaya karar verdim. Ilgilenen tum arkadaslara ayri ayri tesekkur ederim. Simdi de bunu Izmir'de nerde yaptiracagimiz sorunsali ile karsi karsiyayim. ARastirmalarima gore, bu isi izmirde yapan ve 3. sanayide bulunan "plasti dip" isimli firma yapiyor. Yaptiklari islemi cesitli forum sitelerinde ve facebookta reklam ediyorlar: https://www.facebook.com/pg/llumarcamfilmi/about/?ref=page_internal 

burada daha once film yaptiran, burayi tavsiye edebilecek , isciligi hakkinda yorum yapabilecek forumdas arkadaslara ihtiyacim var. Yada Izmir'de bu isi yapan orjinal llumar kullanan basarili bir usta/mekan onerisi istiyorum. ATR serisi 5 cam icin verilen fiyat 450TL (400'de olabilir emin degilim hatirlamiyorum)

keyifli ve guvenli surusler 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@burakca haberim var bulusmadan ve orda olmayi umuyorum bir aksilik olmazsa. Gorusmek uzere

sakusta86 dedi:
Merhaba konya da 17 inch jant guvenilir bir satıcı tavsiyesi ve u led far elektroniğii takabilecek guveilir servis usta varmıdır tavsiye?
Hocam orjinal u led mi replika mı. Jantları forumda satan arkadaşlardan temin edebilirsiniz hocam. Kargo ya da otobüs ile size yollayabilirler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sakusta86 dedi:
Merhaba konya da 17 inch jant guvenilir bir satıcı tavsiyesi ve u led far elektroniğii takabilecek guveilir servis usta varmıdır tavsiye?

mesela bu jantları satan satıcıya güvenebilirsiniz. 

sakusta86 dedi:
@yusuf açıkcası tam anlamıyla bilmiyorum aracın garantisi yeni bitti sayılır bazı degişiklikler guzel olur diue dusunuyorum sıra beklememek adına zamanında ekletmemiştim bu konuda tavsiye ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim nedir nasıl olur hangisi olursa iyi olur ne nerede iyi dir vb 
Replika öneririm çift u led için. İstanbuldan temin edip size yollanabilir. Orada pahallı olacaktır. Takması için tanıdık ayarlarız hocam. Çok zor değil.

Geri