Hocam fiyatlar oturursa düzenleme yapmayı düşünüyorum. Vergisiz fiyata göre hesap yapıp vergiyi ona göre eklemek gerekecek. Zaman bulunca yapacağımForumdaki konfigüratör tekrar aktif olacak mı acaba?
Anladım hocam, şimdiden elinize sağlıkHocam fiyatlar oturursa düzenleme yapmayı düşünüyorum. Vergisiz fiyata göre hesap yapıp vergiyi ona göre eklemek gerekecek. Zaman bulunca yapacağım![]()
Hocam orjinal u led mi replika mı. Jantları forumda satan arkadaşlardan temin edebilirsiniz hocam. Kargo ya da otobüs ile size yollayabilirler.sakusta86 dedi:Merhaba konya da 17 inch jant guvenilir bir satıcı tavsiyesi ve u led far elektroniğii takabilecek guveilir servis usta varmıdır tavsiye?
sakusta86 dedi:Merhaba konya da 17 inch jant guvenilir bir satıcı tavsiyesi ve u led far elektroniğii takabilecek guveilir servis usta varmıdır tavsiye?
Replika öneririm çift u led için. İstanbuldan temin edip size yollanabilir. Orada pahallı olacaktır. Takması için tanıdık ayarlarız hocam. Çok zor değil.sakusta86 dedi:@yusuf açıkcası tam anlamıyla bilmiyorum aracın garantisi yeni bitti sayılır bazı degişiklikler guzel olur diue dusunuyorum sıra beklememek adına zamanında ekletmemiştim bu konuda tavsiye ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim nedir nasıl olur hangisi olursa iyi olur ne nerede iyi dir vb