ANA KONU

Merhaba,

Yakın zamanda 2015 1.2 TSI DSG aracımızı satmayı düşünüyoruz. İlgili siteye girip baktığımda DSG araçların neredeyse hepsini "yarı otomatik" diye işaretlemiş satıcılar. "Tam otomatik" şeklinde işaretleyenlerin sayısı çok az. Kafam karıştı, ben nasıl işaretlemeliyim? Hangisinde daha iyi sonuç alırım?

@GG manuel viteslede kullanılabildiği için yarı otomatik diye biliyorum tam otomatikte eski usul sadece P D R N harfleri oluyor sanırım.

Hocam doğrusu otomatiktir yarı otomatik denen sey aslında otomatiklestirilmis manuel sanzimandir ancak malum sitede manuel de kullanilabiliyor diye yarı otomatik diye koyarlar otomatik yapın bilen zaten 2 seçeneği seçip aratıyor bilmeyende otomatik seçip aratır

Hocam doğrusu otomatiktir yarı otomatik denen sey aslında otomatiklestirilmis manuel sanzimandir ancak malum sitede manuel de kullanilabiliyor diye yarı otomatik diye koyarlar otomatik yapın bilen zaten 2 seçeneği seçip aratıyor bilmeyende otomatik seçip aratır
Cift kavramalı ve tek kavramalı robotize şanzıman yarı otomatik diye geçer hocam.
Kavramayı sizin yerinize makine yapıyor.

Tam otomatiklerde sistem farklı.
Emrah hocamız olaydı anlatırdı hepsini.

Peki ilana verirken 2 seçeneği de birden işaretleyemiyoruz sanırım, bu durumda doğrusunu yapıp "otomatik" mi seçilmeli, herkesin yaptığı gibi "yarı otomatik" mi işaretlenmeli?

İlan ararken "otomatik"i seçmeyen çıkar mı acaba diye tereddüt ettim :)

@GG hocam arayan zaten 2'sini seçip arar. Çok bilgisi yoksa basit mantık " Ne arıyorum? Otomatik. Otomatiğe tıkla. Tamamdır" :)

Beyler bizim 1.6 tdi ler 200 ü geçmiyor sanırım. Yazılımsal bir sınır mı yoksa ciğeri mi bu kadar? 1.2 tsi ile 220 leri görüyordum ben.

Bunu bugün çektim yol düz. Daha fazla gitmedi. 

IMG_0067.JPG

Beyler bizim 1.6 tdi ler 200 ü geçmiyor sanırım. Yazılımsal bir sınır mı yoksa ciğeri mi bu kadar? 1.2 tsi ile 220 leri görüyordum ben.

/monthly_2017_03/IMG_0067.thumb.JPG.670830c7866f77fbe0c6db714dce000e.JPG
Gecer Hocam ben kendi aracim ile Konya Nigde arasinda 210 215 leri gördüm [emoji1] [emoji106]

Arac 2015 model Dizel dsg higline

Düzde sabırlı olmak lazım.
Sonuçta bu motorlar 240 yapsın diye üretilmiyor.
Bence gereksiz 200 üstü standart bir golf için.

Düzde sabırlı olmak lazım.
Sonuçta bu motorlar 240 yapsın diye üretilmiyor.
Bence gereksiz 200 üstü standart bir golf için.
Bizdeki standartalrin ustunde Hocam[emoji1] Emek cok ustunde birazda gitsin Evlat yol uzun[emoji1] [emoji106]
Siz yinede cok hiz yaomayin dostlar ben sadece aracimi test etmek icin 5.10 dakika zorladim hepsi o. ilk son oldu zatem dahada sıkıştırmadım.

Ekli dosyayı görüntüle 10452
Hocam ne gerek var ? 200 km gerçekten yeterli bir hız , hele yağmurlu bir havada lütfen diyorum. Hiçbir durum sizden daha değerli değildir . Sevdiklerinizle mutlu sağlıklı günler diliyorum

Cevaplar için teşekkürler. Denemek için birkaç dakikalık birşeydi. Sürekli olmaz zaten doğru değil haklısınız. Merak ettiğimden sormak istedim normal mi diye. 200 de gayet yeterli sonuçta :)  

ama araç gayet stabil insana güven veriyor. 

N80 valfinin (evap valfi)  çıkardığı ses herkeste özellikle sabah ilk çalıştırmalarda rahatlıkla duyulabiliyor mu ? (sesi tarif edemiyorum ama İngilizce olarak , tapping, ticking, rattling, knocking, clacking, shaking gibi sözcüklerle anlattılmaya çalışılmış) saatin tik tik tik yapması gibi ama bu da tam karşılamıyo :)  Mekanik bi ses. :)

Geri