Teşekkürler Hocam yine bu çerezlerHocam uygulama verilerini temizleyen bir programınız var mı. Tarayıcı verilerini temizleyip tekrar deneyin.

Teşekkürler Hocam yine bu çerezlerHocam uygulama verilerini temizleyen bir programınız var mı. Tarayıcı verilerini temizleyip tekrar deneyin.
Cift kavramalı ve tek kavramalı robotize şanzıman yarı otomatik diye geçer hocam.Hocam doğrusu otomatiktir yarı otomatik denen sey aslında otomatiklestirilmis manuel sanzimandir ancak malum sitede manuel de kullanilabiliyor diye yarı otomatik diye koyarlar otomatik yapın bilen zaten 2 seçeneği seçip aratıyor bilmeyende otomatik seçip aratır
Gecer Hocam ben kendi aracim ile Konya Nigde arasinda 210 215 leri gördüm [emoji1] [emoji106]Beyler bizim 1.6 tdi ler 200 ü geçmiyor sanırım. Yazılımsal bir sınır mı yoksa ciğeri mi bu kadar? 1.2 tsi ile 220 leri görüyordum ben.
Bunu bugün çektim yol düz. Daha fazla gitmedi.
/monthly_2017_03/IMG_0067.thumb.JPG.670830c7866f77fbe0c6db714dce000e.JPG
Bizdeki standartalrin ustunde Hocam[emoji1] Emek cok ustunde birazda gitsin Evlat yol uzun[emoji1] [emoji106]Düzde sabırlı olmak lazım.
Sonuçta bu motorlar 240 yapsın diye üretilmiyor.
Bence gereksiz 200 üstü standart bir golf için.
Hocam ne gerek var ? 200 km gerçekten yeterli bir hız , hele yağmurlu bir havada lütfen diyorum. Hiçbir durum sizden daha değerli değildir . Sevdiklerinizle mutlu sağlıklı günler diliyorumBeyler bizim 1.6 tdi ler 200 ü geçmiyor sanırım. Yazılımsal bir sınır mı yoksa ciğeri mi bu kadar? 1.2 tsi ile 220 leri görüyordum ben.
Bunu bugün çektim yol düz. Daha fazla gitmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 10452