-Öncelikle yaptığınız şey cesaret isteyen birşey bunun için tebrikler
Hermalın bir alıcısı olur onuda tartışmanın manası yok,200k daki dizelde satılır LPG'li Golfte satılır...Gördüğüm kadarıyla mutlusunuzda bundan ötesi yok zaten,cebinizide yakmadığı sürece teoride yaptığınız olay mantklı gözüküyor.Umarım pratiktede şu anki mutluluğunuz devam eder hep...Ben böyle birşey hiç yapmazdım orası ayrı tabiki ama karar sizin.
-Katılmadığım noktalar ise birileri size zıt birşeyler söylediğinde atağa geçmeniz,okudum ama kimse kötü birşey söylemediği halde insanlara "titreşimli performansız motorunuzdan memnunsanız...vs" tarzı yazılarınızı hoş bulmadım.Kahramanmaraş arası yolculuk yapıyormuşunuz Adanaya uğrarsanız Yazlımlı TDI aracım ile deneyebiliriz sadece 10 boydan az fark atarsam sizi geçmiş sayacağım yani pek küçümsemeyin bence insanları
-Şehir içinde 12-13 ltde yaktırırsınız dizele,ama onun bunu yaktığı yerde TSI min 15-16lt yakacaktır bu kaçınılmaz son.Ayrıca uzun yolda ben 9lt'nin üstünde ne yaparsam yapayım yaktıramıyorum.Aşşağıdaki fotoda 220den aşşağı düşmeden hep yolculuk yaptım zaten ortalama hızdanda anlarsınız.Otoban gişesi geçişleri ve birkaç tırın sol şeridi kapatması dışında hep dipgazdım.
Arabayı evlat yapmışınız,mantıklı veya mantıksız siz mutluysanız bize laf düşmez ama insanlar size zıt yorum yaptığında aşağılamanız hoş olmamış