Değerli HOcambunlarda fotoları; ilk hali, jant değişikliğ, ön cam hariç komple filmli hali.
Ekli dosyayı görüntüle 3878
Ekli dosyayı görüntüle 3879
Ekli dosyayı görüntüle 3880
teşekkür ederim.@ft19Hocam aracın maşallahı var jant kombinasyonuda hoş olmuş ancak rüzgarlıkları bir türlü bizim arabalara yakıştıramıyorum umarım yanlış anlamazsınız
size kolaylık olsun.@silvershadow
Murat hocam teşekkürler.
aynen dediğiniz gibi en iyi çözüm. çok faydalı bir aksesuar. yakışıp yakışmaması ise ayrı bir konu. zevk meselesi. takmadan önce yakışıp yakışmayacağı konusunda bende karasızdım. bir türlü beğendiğim bir marka ve modeli bulamadım. en sonunda rüzgarlık konusunda yılların deneyimine sahip yerli bir firma olan perflex markasında karar kıldım. ürün muadil ürünlere göre daha kaliteli, füme rengi ve esnek bir yapıya sahip.
ayrıntılı resimleri müsait bir zamanda aksesuar bölümündeki rüzgarlık konusunda paylaşırım.
İhtiyaç değil ama krom egsoz ucu ve ön panjur çıtası@KB öyleyse arkalara 2, önlere 1 numara cam yaptırmam şart..
Murat hocamın ilk mesajda belirttiği gibi sorun yaşamamak istiyorsam 300-350 TL bir bütçe ayırmam gerekecek..
Belki bu konu ile alakalı değil ama bütçe ayırma deyince aklıma geldi..
Paspas ve bagaj havuzunun dışında ilk etapta alınacak başka birşey var mıdır?
APP@KB öyleyse arkalara 2, önlere 1 numara cam yaptırmam şart..
Murat hocamın ilk mesajda belirttiği gibi sorun yaşamamak istiyorsam 300-350 TL bir bütçe ayırmam gerekecek..
Belki bu konu ile alakalı değil ama bütçe ayırma deyince aklıma geldi.. [emoji4]
Paspas ve bagaj havuzunun dışında ilk etapta alınacak başka birşey var mıdır?