Cam Filmi önerileri

Arkadaşlar konudaki iletileri tek tek okudum çoğunluk llumar yaptırmış zaten.Bende önceki araçlarımda hep llumar kullandım gayet memnundum.Maslakta tanzer abi var tüm araçlarıma ona götürdüm bugüne kadar.Yalnız önceki aracımda polo da arka camlarım karartmalıydı önlere gn serisi vw yeşilimsi cam filmi en ön cama da 0.5 numara llumar film çektirmiştim.Biraz açık kalıyordu bana göre açıkcası içide bej olduğundan etkiliydi tabi.Şimdi ki aracım hıghlıne tungsten gri cam tavanlı içi siyah flu bir görüntü olacak şekilde zindan gibi siyah olmayacak şekilde en memnun kaldığınız hıghlıne araca uygulama ne oldu acaba?

@driver_can degerli hocam bende dahilim buna arka camlarım %65 karartılmış bende ön yan yanlarada ona eşdeğer olanından yaptırdım

kodunu bilmiyorum ama gayet güzel oldu :'(

@driver_candegerli hocam hepsıne baktım şimdi şuan için üzgünüm fakat en kısa zamanda paylasayım sizinle olurmu yarın hatırlatabilirmisiniz havada açık olursa çok güzel olur

@driver_candegerli hocam hepsıne baktım şimdi şuan için üzgünüm fakat en kısa zamanda paylasayım sizinle olurmu yarın hatırlatabilirmisiniz havada açık olursa çok güzel olur
olsun ilgilenmeniz yeter ama yarın hava büyük ihtimal sağanak gök gürültülü yağışlı olacakmış İstanbul'da:(İmzanızda resimde aslında belli oluyor hoş duruyor ben en öne de 1 numara yapmayı düşünüyorum bu şekilde yaptırırsam ön yan camları oyüzden bende daha da koyu duracaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocalarım konuyu uzun zamandır takip ediyorum bende comfortline var. Aslında arka camda rezistans izleri film çekildiğinde bariz belli olduğundan filme pek yanaşmıyorum ancak perde fiyatı da oldukça yüksek. Sadece arka 3 cama film çektirmek istesem %65 karartmalı görünümünde kaç numara yaptırmalıyım ve hangi marka tavsiye edersiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@erkanze Lumarda orjinal karartmaya yakın film var. Gidip derseniz hallederler. 5 cama 350 civarı çekiyor lumar. sizde 3 cam 250 falan olur herhalde.

@erkanze Lumarda orjinal karartmaya yakın film var. Gidip derseniz hallederler. 5 cama 350 civarı çekiyor lumar. sizde 3 cam 250 falan olur herhalde.
Hocam daha önce yazmıştım arka cam filmli olandan detaylı bir resim çekebilir misiniz diye ama olmadı [emoji17]kimse beni kale almadı. Diyorum ya kıl biriyim ve hiçbir aracıma orjinali harici bir uygulama yapmadım film dahil. Film olanlarda arka camda resiztans çizgileri ve özellikle camın kenar kısımları net bir şekilde belli oluyordu. Golf e yapışan film uygulamalarını yakından görmediğimden tereddüt içindeyim. İşte yavrumun da arka koltukta Güneş'e maruz kalmasına içim el vermiyor uyanana kadar çekip yol kenarında beklemek zorunda kalıyorum.

@erkanze hocam çok yakından bakmadığınız sürece görünmeleri çok zor. Yaptırın film rahat edin. 

@driver_can degerli hocam bir sonuca ulastınızmı
Çarşamba günü maslak tanzer cam filmine gidip benim istediğime en uygun nasıl yaparız diye bi konuşup yapıp uygulama yaptıracağım.Ya arkalar 1 numara ön yanlar 2 en ön yarım olacak.Yada ön yanlara aynı arkaların tonunda gn serisi çektirip en öne 1 numara yaptıracağım.

olsun ilgilenmeniz yeter ama yarın hava büyük ihtimal sağanak gök gürültülü yağışlı olacakmış İstanbul'da:(İmzanızda resimde aslında belli oluyor hoş duruyor ben en öne de 1 numara yapmayı düşünüyorum bu şekilde yaptırırsam ön yan camları oyüzden bende daha da koyu duracaktır.
foto atıyorum hocam ben cektım

Geri
Üst Alt