@driver_canllumar hocam en önde yok ön cam olayına karşıyım arka camda dahıl rezıstansa zarar verebiliyor
Anladım ozaman resim atmanızı bekliyorum@driver_canllumar hocam en önde yok ön cam olayına karşıyım arka camda dahıl rezıstansa zarar verebiliyor
Daha önce llumar 0.5 kullandım polo aracımda hiç bir olumsuzluğunu inanın görmedim ön cam için olan kaliteli filmlerde sorun yaşamazsınız.Daha önce yan camlar için olanı kullanıp koyu renkte 1 hafta sonra söktürme tecrübem oldu arada fark var kesinlikle.@driver_can hocam en öne film olayına yöneticiler olarak karşıyız. Gece sürüşlerinde olumsuz etkileri var. Saniyeyi geçtim saliselik durumlar hayat kurtarıcı olabilir.
Gayet güzel duruyor maşallah kazasız belasız kullanın pırıl pırıl ayrıca?
Geçmiş olsun size de çok şükür zarar görmemeniz sevindirici.@driver_can hocam ben gece temde ineğe çarptım. Tabi son anda yavaşlayarak. Eğer film olsaydı inekte ben de hayatta olmayabilirdik size böyle bir olay denk gelmeden tabi ki olumsuzluğunu göremezsiniz. Yaptirana saygı duyarım ama yap demem kimseye
Emrah hocam bu ne güzellik böyle araç ateş ediyor yaw sen bi ankaraya gel hele yaw şu senin aslan parçasına da bi binelim aracının cam filmlerine bayıldım şahane olmuş :'(hocam ben çok begeniyorum hiçte pişman degilim bu filmleri yaptırdığıma :'(
Yusuf hocam araç on numara beş yıldız duruyo janlar da yakışıklı ancak sanki bana senin aracın için bi yay gerekli gibi geldi araca yay eklenirse daha güzel olur gibime geliyor 'Biraz kirli ama bir cam filmi de benden gelsin Ekli dosyayı görüntüle 4210