Tam boy tampon ve kaput maskesi...

Arkadaşlar maske aracın üzerinde bir haftadan fazla kalmamalı. Boyayı insan derisi gibi düşünelim, hava almalıdır. Yaz sıcaklarında aylarca bırakırsak kaputta renk solmaları başlar.

Bir diğer unsur kaputla maskenin arasına su girmemeli. Yağışlı havalara dikkat etmeliyiz.

Murat Hocam bu da diğer seçenek yarım olanı;

PqDmOb.jpg
Bu da sizin paylaştığınız bir diğer yarım kaput maskeli yakışıklı.

yarım beyazı alabileceğimiz bir web sitesi var mı ?

hb da var ama siyah.

teşekkürler , yarın isteteyim o zaman. yarım olan hem daha estetik hem kullanışlı görünüyor.

@Negatiwe

Maskesiz uzun yol sonrası bir örnek. Sineklerin telafisi var, çakıl taşlarının zor.

XoYBDD.jpg

Ürünler hakkında fiyat bilgisine ulaşamadım gönen deride. Bilgisi olan varmı @Negatiwe hocam siz biliyormusunuz ?

Ayrıca boyamıza zarar verir mi ?

60 yarim boy, 225 tam boy. sabah sordum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CMasteR dedi:
Ürünler hakkında fiyat bilgisine ulaşamadım gönen deride. Bilgisi olan varmı @Negatiwe hocam siz biliyormusunuz ?

Değerli Eren Hocam,

Aracınızın üzerinde bir haftaya yaklaşan sürelerde kalmaması ve yağmurlu havalarda kullanılmaması öneriliyor.

Sıcakta çadır bezi boya ile etkileşimli olarak üzerine yapışır ve bezin dokusunun izini boyanın üzerindeki vernik te görmek istemiyorsak uzun yol bitiminde hemen söküp önce üzerindeki kaba pisliği hortumla akıtır sonra çamaşır makinasında yıkarız...

grattis dedi:
60 yarim boy, 225 tam boy. sabah sordum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Tam boya gerçekten pahalıymış ama düşünüyorum.

silvershadow dedi:

Değerli Eren Hocam,

Aracınızın üzerinde bir haftaya yaklaşan sürelerde kalmaması ve yağmurlu havalarda kullanılmaması öneriliyor.

Sıcakta çadır bezi boya ile etkileşimli olarak üzerine yapışır ve bezin dokusunun izini boyanın üzerindeki vernik te görmek istemiyorsak uzun yol bitiminde hemen söküp önce üzerindeki kaba pisliği hortumla akıtır sonra çamaşır makinasında yıkarız...
Evet abi dediğin gibi. Eylül sonu izine çıkacağım yolculuğum baya uzun olacak.

Sırasıyla İzmir-Muğla-İzmir-Ankara-İstanbul şeklinde. Ortalama yine 2500 km civarı yol yapacağım ve ciddi ihtiyaç duyacağım gibi.

ben gönen deriden yarım boyu aldım ve kullandım , gün sonu hemen çıkardım. ürünün iç kısmı dışından farklı , keçe gibi .

@Rust

Kullanım olarak beğenmediniz mi acaba? Bende yarım almayı düşünüyorum. kaput filmi yerine daha mantıklı geldi.

Geri
Üst Alt