Hocam renk seçenekleri mevcut, firmayı arayıp teyit edebilirsiniz;major24 dedi:Kaput maskesi renk seçenekleri sadece siyah ve beyaz mi ? Pasifik mavi de 2 renk de kötü durur. Seramik kaplamanın üstüne bir de kaput filmi mi cektirsem bilemedim şimdi...
Murat hocam filmin yeterli olmayacağını söylemişti ama takip mesafesini korursak yeterli gelir mi acaba? Kaput maskesi hiç hoş durmayacak mavinin üstüne siyahh..
Enteresan hocam, ben 2013 yılında iki kez alışveriş yapmıştım ılımlı bir beyefendi ile görüşmüştüm.major24 dedi:@Negatiwe , bilgi almak için telefonla aradım. Telefondaki kişinin hitap şeklini hiç sevmedim, neredeyse suratıma kapattı diyebilirim.
Olabilir. Sonrasında seramik kaplama,cam filmi yaptırdığım yerle (Özgörkey - izmir) görüştüm, kaput koruma filmi hakkında konuştuk. Özetle kendi kaput koruma filmlerinin çok kuvvetli bir şekilde yapıştığını, hatta sökmek için bile çok emek ve zaman gerektirdiğini yani seramik kaplama uygulanan aracıma uygun olmadığını söyledi. 3m bantlar ile de konuştuk kısacası Ceramic Pro 9h uygulanan aracım için kaput filmi tavsiye etmedi.Negatiwe dedi:Enteresan hocam, ben 2013 yılında iki kez alışveriş yapmıştım ılımlı bir beyefendi ile görüşmüştüm.@Negatiwe , bilgi almak için telefonla aradım. Telefondaki kişinin hitap şeklini hiç sevmedim, neredeyse suratıma kapattı diyebilirim.
Belki şimdi farklı biri gelmiş olabilir.
@KabileReisi teşekkürler hocam, bu sefer "acaba yine taş izi olacak mı?" endişesi olmadan rahat rahat yolculuğumu tamamladımsnoppy dedi:Uzun yol dönüşünde aracımı yıkadım, gerçek ortaya çıktı. Kaput maskesi alayım mı almayayım mı kararsızlığı içindeydim yola çıkmadan önce. Son anda vazgeçmiştim almaktan, namussuz bir taş gelip boyayı attırmış s=s20