silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Teşekkür ederim.Konuyu sitede bakmamıştım hiç ama bu sitede herşeyi bulabileceğimi unutmuşum
Hocam bu Nasıl bir malzeme. Kim, nerde, ne Zaman, ne kadara yaptı. Tekrar ne zaman söktünüz. Zarar ziyan var mı
Bende uzun yola çıkacağım hocam nerden temin ederiz. Renk mavi zaten benim Arabaya da uygunDeğerli hocam 3m cam banti bu malzeme. Uzun yol oncesi kendim yaptim. Aracta iki hafta kaldi söktum ve boyaya en ufak bir zarari ve leke yok.
Ben sanayiden temin etmiştim hocam.Bende uzun yola çıkacağım hocam nerden temin ederiz. Renk mavi zaten benim Arabaya da uygun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şimdiden iyi tatiller hocam. Bende tatil öncesi yapmıştım. Aracı güzelce temizleyip bantları çekmiştik.@Negatiwe
serdar hocam yardımların için teşekkürler.Bende 14 temmuzda tatile çıkıcam 13 temmuzda yapmaya çalışıcam
yalnız unutulmaması gerek birşey var bantlar 14 güne kadar korur yazıyor açıklamasında 14 günden sonra özelliğini yitiriyor sanırım günü gelmeden çıkarmak gerekli diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun Emrah hocam. Bende bundan korktuğum için bu uygulamayı tercih ettim.@Negatiwe folyo kaplamamı burundan söktürdüğüme pişman oldum kaputta taş izleri belirmeye başladı bu sabahta karsı seritten gelen bir kamyon resmen tavanıma kaya fırlattı :000054-medium: