Hocam bence değişmez. Remziye sordum onu. Çünkü ben gündüz farlarina beyaz led taktım. Ampuller değişirse benim ledler gider [emoji85] [emoji1]Yalnız far ampulleride değişecekmi? Yoksa sadece farmı değişecek
Hocam bence değişmez. Remziye sordum onu. Çünkü ben gündüz farlarina beyaz led taktım. Ampuller değişirse benim ledler gider [emoji85] [emoji1]Yalnız far ampulleride değişecekmi? Yoksa sadece farmı değişecek
Aslında direkt ledleri çıkarıp eskileri takıp goturursek kafamiz rahat eder [emoji85] [emoji1]Bende ondan sordum eğer gidecekse ledleri söküp orjinallerini taktırayım
Öylemi yapsakkiAslında direkt ledleri çıkarıp eskileri takıp goturursek kafamiz rahat eder [emoji85] [emoji1]
Gelecek olanların ampülsuz geldiğini sanıyorumYalnız far ampulleride değişecekmi? Yoksa sadece farmı değişecek
Hocam bende soyle olmustu . farlari takmislardi acmislar ki lambalar yanmiyor bakmislar ampul yok [emoji2] [emoji106] sonra tekrar takmislar . bubacidan dedim ki farsiz geliyor sanrim diye. Cunki farli olsa icinde olur sok tak ile yanardi.farlar ampuller ile beraber geliyor diye biliyorum ben.
Hocam haklı olabilirsin eski kasa Toyota Avensis aracımız vardı 2006 model. Mercekler aşırı ısınmadan siyaylaşıyordu. Kronik sorunuydu aracın. Eski modelin markasını hatırlamıyorum ama yeni kasa Avensis lerde Hella markalı merceklere geçince sorun düzeldi Avensis'te.Benim farların siparişi verileli 4 gün oldu daha gelmemiş.
buradan bir idda da bulunuyorum.
bence bu merceklerın lekelenmesi farın içinde xenondan oluyor
Mustafa Hocam affina sığınarak ben paylaşıyorum senin farları [emoji85] [emoji85]Benim farlar değişti bugün. Şimdilik hiçbir problem yok. Foruma foto atmayı bilmediğimden paylaşamıyorum fotoları