sonmezturk
Üye
- İsim
- Mustafa
Eline sağlık deniz beyMustafa Hocam affina sığınarak ben paylaşıyorum senin farları [emoji85] [emoji85]
Eline sağlık deniz beyMustafa Hocam affina sığınarak ben paylaşıyorum senin farları [emoji85] [emoji85]
Hocam umarım garantiden hallolur. Çünkü diğer türlü ücreti sizden isterlerse sağ sol iki fara 3060 tl fiyat çıkardılar. Sarsıcı olur.Bende salı gününe randevu aldım garantim Yok fakat servis bakımlı aracım Bakalım ne olacak
Yaptırmam öyle bir durumda aracı da satarım zaten daha da doğuş grubuyla işim olmaz ve herkese de yaşananları anlatırım. kronik arıza olan birşeyi bana ödetmeleri çok saçma. Vw nin hatalı üretimi kabul edip araçları geri çağırması lazımdı çoktan.Hocam umarım garantiden hallolur. Çünkü diğer türlü ücreti sizden isterlerse sağ sol iki fara 3060 tl fiyat çıkardılar. Sarsıcı olur.
Hocam gelişme var mı farlarla ilgili? Bir bilgi verdiler mi? Bir de hangi servise gittiniz acaba?Bende salı gününe randevu aldım garantim Yok fakat servis bakımlı aracım Bakalım ne olacak
Bugün Rize Voskar a gittim sorunları anlattım. Baktılar evet farlarda sorun var dediler fakat iyi niyet garantisinden yararlanamıyorsunuz dediler %0 çıkmış. Bu nasıl saçmalık dedim üretici sizin aracınızda bununla ilgili sorun görmediği için böyle çıktı dedi. Bende çıktım doğuş oto yu aradım baya bi ilgilendiler sonra Doğuş Otodan başka bir bayan aradı daha detaylı bilgi aldı size dönüş yapıcam dedi şimdilik haber bekliyorum. Çok saçma bir durum kronik sorun olduğu belli 2015 modelleri değiştiriyor yada iyi niyet garantisi veriyor sizin araçta olmaz diyor 4400 liraymış ne kadar güzel. Cevap gelsinde bilgilendirme yapıcam.Hocam gelişme var mı farlarla ilgili? Bir bilgi verdiler mi? Bir de hangi servise gittiniz acaba?
Kötü oldu bu haber, umarım doğuştan güzel haberler gelir ama pek umudum yok, doğuş politikası belli [emoji17] Almanya'ya kadar yazmak lazım bence, en azından böyle bir durumdan haberleri olsun diye..Bugün Rize Voskar a gittim sorunları anlattım. Baktılar evet farlarda sorun var dediler fakat iyi niyet garantisinden yararlanamıyorsunuz dediler %0 çıkmış. Bu nasıl saçmalık dedim üretici sizin aracınızda bununla ilgili sorun görmediği için böyle çıktı dedi. Bende çıktım doğuş oto yu aradım baya bi ilgilendiler sonra Doğuş Otodan başka bir bayan aradı daha detaylı bilgi aldı size dönüş yapıcam dedi şimdilik haber bekliyorum. Çok saçma bir durum kronik sorun olduğu belli 2015 modelleri değiştiriyor yada iyi niyet garantisi veriyor sizin araçta olmaz diyor 4400 liraymış ne kadar güzel. Cevap gelsinde bilgilendirme yapıcam.
Merak etmeyin güzel haber gelmezse ben her yere duyurcam zaten haberlerde izlersiniz beni. Böyle saçmalık olamaz çünkü 2015 model de takılı olan farla benimki aynı seri noya sahip. Madem sorun yok onları neden değiştiriyorsun. Bizim ailede toplam 9 tane vag grubu araç var olay çıkartıcam gerçekten böyle bi saçmalık yaparlarsaKötü oldu bu haber, umarım doğuştan güzel haberler gelir ama pek umudum yok, doğuş politikası belli [emoji17] Almanya'ya kadar yazmak lazım bence, en azından böyle bir durumdan haberleri olsun diye..
Size katılıyorum, far kırık yada çatlak olsa tamam kullanıcı hatası denebilir fakat açılmamış sağlam farda bu sorunun fabrikasyon olduğu belli, ki sıfır takılan farlarda bile bu durum gözlenmiş. Ayrıca sürüş güvenliği açısından da tehlike oluşturabilir. Takipteyim konuyu.Merak etmeyin güzel haber gelmezse ben her yere duyurcam zaten haberlerde izlersiniz beni. Böyle saçmalık olamaz çünkü 2015 model de takılı olan farla benimki aynı seri noya sahip. Madem sorun yok onları neden değiştiriyorsun. Bizim ailede toplam 9 tane vag grubu araç var olay çıkartıcam gerçekten böyle bi saçmalık yaparlarsa
Ender hocam güzel söylüyorsun da neden Audi de Skoda da bu sorun yok. Kimyasalsa onlarda da var. Dediginiz doğru olabilir ama ben hala bize bir kelek yapıldığı kanaatindeyimBence xenon lambalarin yaydigi radyasvon ısı vs olgular mercek içerisinde bir kimyasal olusum ile lekelenmeye neden oluyor. Lakin xenon lar dogaya da zararlidir diye düşünüyorum. Iste bunlar birkez daha led farlara neden gecildigibin bir nedeni diye ekliyorum kendimce . Sorun su ki ilerleyen dönemlerde yine ayni sorunlar olucak Garantisi olanlar icin belki son bir degisim daha yapılacak ve sonrasinada da bssimizin caresine bakmamzi soylenebilecek gibi... Bunlar benim.tamamen kişisel görüşlerim. umarim bu sekilde degilde Kesin bir çözum bulunarak herkesin gönlü ferahlar