Golf 1.6 TDI BMT 110 PS Highline 86.400 TLUygar dedi:Merhabalar, 1.6 tdi higline metalik renk anahtarsız giriş ve çalıştırma ve yer tasarruflu stepne için bayiler yaklaşık olarak ne kadar rakam çıkarır.
Birde yakın zamanda bi arkadaş skoda alturdan komple cam filmini hediye almıştı. vw bayilerinden bu şekilde hediye alan oldumu? Teşekkürler.
diamond dedi:mrb. forumda emeği geçen herkese teşekkürler... golf tutkunları için çok faydalı bir forum gerçekten
Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG comfortline beyaz
sürüş konfor paketi
Işık görüş paketi
U led Bi xenon Gündüz sürüş farları
6,5" Composition media
Katlanır Ayna
Ergo koltuk
Yer tasarruflu stepne
hayallerdeki bu golfe kavuşmak için bayiler bize ne fiyat verir?
veya sizlerin önereceği donanımlar varsa fikirlerinizden faydalanmak isterim ..... teşekkür ederim
teşekkür ederim yusuf hocam... 1.4 highline dsg , çok zorladığım sınırları aşacak gibi@diamond
Hocam öncelikle foruma hoş geldiniz. Bu opsiyonları 1.4 highline için düşünün derim. Sadece uled farkı ve ergo koltuk eklersiniz çok az bir fiyat farkına baya birşey elde edersiniz.
Değerli Hocam;diamond dedi:mrb. forumda emeği geçen herkese teşekkürler... golf tutkunları için çok faydalı bir forum gerçekten
Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG comfortline beyaz
sürüş konfor paketi
Işık görüş paketi
U led Bi xenon Gündüz sürüş farları
6,5" Composition media
Katlanır Ayna
Ergo koltuk
Yer tasarruflu stepne
hayallerdeki bu golfe kavuşmak için bayiler bize ne fiyat verir?
veya sizlerin önereceği donanımlar varsa fikirlerinizden faydalanmak isterim ..... teşekkür ederim
Değerli Sezer Hocam,Navfree dedi:Bu Başlıkta araç Planlaması gayet mantıklı ve güzel ve dahi faydalı, ben de birkaç ay içinde Müracaat edeceğim buraya gibi duruyor. Şöyle dolu dolu bir ACT planlayıp hesaplarıma da uyarsa sipariş vereceğim. Şu an için CarPlay konusunda da doyurucu bir bilgi ve en azından bizdekine göre ruhsatta 2016 yazsın diye bekliyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dediğiniz gibi olacaksa tadından yenmez dediğiniz gibi. Sent from my iPad using Tapatalksilvershadow dedi:Değerli Sezer Hocam,Bu Başlıkta araç Planlaması gayet mantıklı ve güzel ve dahi faydalı, ben de birkaç ay içinde Müracaat edeceğim buraya gibi duruyor. Şöyle dolu dolu bir ACT planlayıp hesaplarıma da uyarsa sipariş vereceğim. Şu an için CarPlay konusunda da doyurucu bir bilgi ve en azından bizdekine göre ruhsatta 2016 yazsın diye bekliyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 Ocak 2016 dan sonra üretilecek araçlar için siparişler kasım ayının ikinci haftasından sonra alınmaya başladığına göre Ekim sonunda fikir teatilerine başlarız diye umud ediyorum.
8 " Discover Pro yu listenin başına yazıyorum hemen.
Eh malumunuz trafik yoğunluğu göstermediği için kendisini hemen yanıbaşında vazgeçemediğiniz IPhone ve Yandex ile yaptığınız nispet işe yaramış gözüküyor.
Artık yeni nesil ve eskisine gore kat ve kat hızlı Discover Pro'larda yüksek hızlı internet altyapısı, yüksek hızlı bağlantının kaynağı olacak araca entegre telefon ve internet... dahası şu anda Mirrorlink açık olduğuna göre yıl sonuna CarPlay desteği de gelir Ios işletim sistemleri için...