Pasta,Cila,Boya Koruma,Araç İç temizliği Hakkındaki Sorularınızı Buradan Sorabilirsiniz.

arabayi ucuza aliyoruz buralarda ama servis dehset pahali

park halinde yanda kapi acilmis cok kucuk gocuk var kapida ( pirinc tanesi kadar ) 125 € 

arkasinda tampona bisiklet carpmis sadece cizik var 100 €

sol kapiya dal surtmus boya kalkmasi falan yok ama hafif iz var 120 €

345 € = 1300 tl civari. 

Ayni isin Tr 'deki maliyeti nedir yada kendim yapabilme ihtimalim varmi sizce ? 
Max 300 TL. Ben bugün 4-5 ufak göçüğü kendim çektim. Tam sıfır olmasa da %80-90 oranında düzeldi çoğu. 

RS de marşpiyedeki göçük + ön tampon altı sürtmeden kaynaklı çizikler lokal boya 500 TL ye maloldu.

@golf51 hocam amway loc kullanabilirsiniz fiyatı kalitesi çok iyi

Hocam asagida linkini verdigim temizlik urunu ile sorununuzu cozebileceginizi dusunuyorum. Arkadasim cok iyi sonuc almisti.

http://www.hepsiburada.com/sonax-xtreme-nano-arac-ici-temizleyici-p-OTSON221241

Hocam valet pro carpet cleaner veya herhangi bir kumaş temizleyici kullanabilirsiniz . Ürünü uygularken fazla sıkmamaya ve imkan varsa vakum ile fazla sıvıyı geri çekmeyi tavsiye ederim . Ürünü fazla sıkarsanız kusma dediğimiz aşağıdaki kirin yüzeye çıkma olayı meydana gelebilir ve koltuğunuz daha kötü bir hal alabilir .

Arkadaşlar yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler . Ben eskisi gibi pc başında olamıyorum fakat elimden geldiğince yine yardımcı olmaya çalışmaya devam edeceğim . 
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim arkadaşlar. Öncelikle kendim yapmayı deneyeceğim. Olmazsa oto kuaför. Birkaç video izledim o konuda aracın canını çıkartıyorlar resmen; araç temizleniyor ama yıpranıyor gibi geldi bana, biraz çekiniyorum aslında.

ben seffaf kaput korumadan yaptırcam kardş  umarım sırıtmaz. denemek lazım

Kaput koruma malzemesi benimde aklıma geldi fakat uygulama sırasında piano black malzemeye zarar gelmesinden korktuğum için pek yanaşmıyorum :/

[mention=670]Beşiktaş1903[/mention]Hocam sitesinde şöyle bir detay bilgisi var....Kumaş veya döşemeden hiç bahsetmiyor. Bu uygunmudur ki?

Başlıca Özellikleri

İçindeki çok konsantre formül doğal olarak elde edilen bileşenlerden (örn. hindistan cevizi, yağ ve tuz)oluşmaktadır.

Banyolar, mutfaklar, duvarlar, boyalı ahşap ve diğer ev eşyaları dahil tüm yıkanabilen yüzeyler için uygundur.

Temiz, ferahlatıcı kokusu esensiyal yağlar içerir.

Formül doğada tamamen çözünebilir ve fosfat, sert asitler veya klorlu ağartıcı içermez.

Kullanım Şekli

L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici banyolar, tuvaletler, emaye karolar, lavabolar, duşlar ve mermer yüzeyler üzerinde kullanılabilir. Aynı zamanda, ocaklar, tezgah üstleri, yıkanabilir duvarlar, kapı kolları, telefonlar, çöp kutuları ve boyalı ahşap üzerinde de güvenle kullanılabilir.

Genel temizlik için, bir kova içerisindeki 5 litre suya 30 ml L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici ekleyin. Yüzeyleri yıkayın ve uygun bir şekilde kurulayın. Durulamaya gerek yoktur!

Spreyle püskürtmeli temizlik için, AMWAY Tabanca Püskürtücülü Şişeyi kullanın ve 9:1 çizgisine kadar 450 ml su ekleyin. Üstünü 500 ml çizgisine kadar Çok Amaçlı Temizleyici ile doldurun. Daha sonra yüzeylere püskürtün ve bezle kurulayın.

El temizleyicisi olarak, seyreltmeden kullanın ve kullandıktan sonra elleri yıkayarak durulayın.

Bileşenler

Su, Sodyum Lorat Sülfat, C10-16 Alkol Etoksilat, Kokamido Propilamin Oksit, Sodyum Klorür, Sitrik Asit, Parfüm, Metil kloro izotiazolinon, Metilizotiazolinon.
Hocam koltukta su lekesi vardı çok az miktarda kullandım sonuç mükemmeldi ben birkaç detaling sitesinde kullananların tavsiyesi ile aldım yalnız iki türü var banyo için birde çok amaçlı olanı http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/amway-loc-cok-amacli-temizleyici-264393437 benim aldığım bu döşemelerde ve taban temizliğinde bunu kullanıyorum hatta jant temizliğinde kullananlarda varmış ben lastiklere uyguladım parlak sevmediğimden mat bir temizlik sağladı kendi adıma memnun kaldım beze çok az sıkın koltuğa sürüp kuru bezle silin, mümkünse sıcak havada kapıları açıp 5 dk beklerseniz kuruyor. Cevap geç oldu kusura bakma birde yağmurlu karlı mevsim de size http://s.aliexpress.com/N3uU3Y7n bunu öneririm bende var çok işe yarıyor

Hocam koltukta su lekesi vardı çok az miktarda kullandım sonuç mükemmeldi ben birkaç detaling sitesinde kullananların tavsiyesi ile aldım yalnız iki türü var banyo için birde çok amaçlı olanı http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/amway-loc-cok-amacli-temizleyici-264393437 benim aldığım bu döşemelerde ve taban temizliğinde bunu kullanıyorum hatta jant temizliğinde kullananlarda varmış ben lastiklere uyguladım parlak sevmediğimden mat bir temizlik sağladı kendi adıma memnun kaldım beze çok az sıkın koltuğa sürüp kuru bezle silin, mümkünse sıcak havada kapıları açıp 5 dk beklerseniz kuruyor. Cevap geç oldu kusura bakma birde yağmurlu karlı mevsim de size http://s.aliexpress.com/N3uU3Y7n bunu öneririm bende var çok işe yarıyor
Estağfurullah hocam. Önce ılık su ve bezle bir deneyeceğim. Bakalım kirler ne kadar inatçı. Eğer sonuç alamazsam temizleyici ürünleri deneyeceğim. İlgin ve alakan için teşekkür ederim...

Selamlar.

Ahmet hocam ile irtibattayiz zaten @silvershadow murat abi.tum soru ve isteklerine dilimiz dondugunce yanit verdik zaten.ortaklasa musait bi animizda hem araci gorerek yapilacaklar hakkinda fikir birligi yapacagiz,hemde 6.5 inc unite ve geri vites kamera montajini gerceklestirecegiz.

Tavsiyen icin ayrica Teşekkürler.izmirde olan diger forumdaslarimiza da elimizden geldigince yardimci oluruz.

Tek problemimiz zaman.talep cok oldugu icin randevu ile calisiyoruz.

(Yapilacak herhangi bi uygulama icin ise,araci gormeden fiyat vermenin etik olmayacagini dusunuyorum.misal;100 liralik ise gormeden 300 lira fiyat vermekle forumdaslarimiza ayip etmis oluruz, hakki 300 lira olan bir ise ise yine gormeden 100 lira fiyat verirsek emegimize yazik etmis oluruz.   )

Reklam olmaz ise, yoneticilerin musadesi ile uygulama yaptigimiz isyerimizin ismini de paylasabilirim.boylelikle arkadaslar sosyal medya vasitasi ile hem uygulama yaptigimiz araclari gorebilir,hemde ortaya cikacak sonucu az cok tahmin edebilirler..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar.
Ahmet hocam ile irtibattayiz zaten@silvershadow murat abi.tum soru ve isteklerine dilimiz dondugunce yanit verdik zaten.ortaklasa musait bi animizda hem araci gorerek yapilacaklar hakkinda fikir birligi yapacagiz,hemde 6.5 inc unite ve geri vites kamera montajini gerceklestirecegiz.
Tavsiyen icin ayrica Teşekkürler.izmirde olan diger forumdaslarimiza da elimizden geldigince yardimci oluruz.
Tek problemimiz zaman.talep cok oldugu icin randevu ile calisiyoruz.
(Yapilacak herhangi bi uygulama icin ise,araci gormeden fiyat vermenin etik olmayacagini dusunuyorum.misal;100 liralik ise gormeden 300 lira fiyat vermekle forumdaslarimiza ayip etmis oluruz, hakki 300 lira olan bir ise ise yine gormeden 100 lira fiyat verirsek emegimize yazik etmis oluruz.   )

Reklam olmaz ise, yoneticilerin musadesi ile uygulama yaptigimiz isyerimizin ismini de paylasabilirim.boylelikle arkadaslar sosyal medya vasitasi ile hem uygulama yaptigimiz araclari gorebilir,hemde ortaya cikacak sonucu az cok tahmin edebilirler..
Hocam güzel işin arkasındayız.

Daha once bahsettigim cizik ve otoparkta yandaki arac kapisinin sebep oldugu kucuk gocuk. Sizce nasil bir islem uygulayabilirim ?

IMG_20170303_151640_resized_20170303_090953331.jpg

IMG_20170303_151701_resized_20170303_090951242.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Güneş vurunca arabamda bir takım çizikler ortaya çıkıyor. Özellikle yazın çok belli olacakmış gibi. Hem ön kaporta hem tavanda böyle çizikler gözüküyor, güneşin altında.

Sanırım eski sahibi fırça ile falan yıkıyordu arabayı bilemiyorum. 

Bunu nasıl yok edebilirim arkadaşlar? Pasta sürüp boyayı inceltmeden bunu yapabilmek mümkün mü? Öneriniz nedir?

Geri
Üst Alt