Pasta,Cila,Boya Koruma,Araç İç temizliği Hakkındaki Sorularınızı Buradan Sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba benim sorum ön konsolla ilgili. Aracın iç döşemesi piano black olduğu için hep tozlu oluyor bu durumda beni sürekli rahatsız ediyor bu parlak ve tozu aşırı belli eden durumdan nasıl kurtuluruz? Bu aksamların çizilmemesi için ne yapabilir ne ile tamizleyebiliriz? Teşekkürler.

Boya koruma her mevsim etkilidir veya her mevsim yaptırılır. 

Ancak vernikle kaynaşması ve tam koruyuculuğuna ulaşması için gereken sertleşme anlamında Kürleşme için yaz ayları tercih edilmelidir. Çünkü daha hızlı ve 72 saat su değmesi tehlikesine karşı daha korunaklı bir dönemdir.

Fırat Hocama danışalım bir dostu vardır belki de kişiye özel hizmet yapabilecek bir üstat? @Gtd_StyLe
Sizin onceki tavsiyenize istinaden, Firat hoca ile temas halindeyiz ustadim. Bu isi yapacak olan da kendisi ve beni tum surec hakkinda detaylica bilgilendirdi. Izmir'de cok begenilen ve cok ovulen bir yerde gerekli islemleri yaptiklarini biliyorum. Insallah uygun bir zaman belirleyip bu isi yapacagiz (su mevsim olayini da netlestirdikten sonra). Biraz da fiyat icin kavga etmeye calisiyorum, golftutkusu silvershadow gibi argumanlar kullanacagim insallah bir araya gelip arabayi inceledikten sonra bakalim nasil olacak. 

Boya korumayi yaptiracagim zira tavanda onceki sahibinden kalma cizikler mevcut (sanirim agac golgelerine park etme hastaligi vardi). 

@ladinkayin , paylasiminiz icn tesekkur ederim. Sebebini de soylerseniz cok memnun olurum. saygilar. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar. Aracımı yeni aldım sayılır. Döşeme Bej olduğu için bazı sıkıntılar var. Resimleri aşağıdadır. Sürücü koltuğunda ve kol dayamada da kot pantolunun mavi tonlarıda var hafif. Ben bunları kısım kısım kendim halledebilirmiyim? Halledersen diğer yerler sırıtırmı? Yada genel bir döşeme temizliğimi lazım? Şimdiden teşekkür ederim...

IMG_2075.JPG

IMG_2076.JPG

IMG_2077.JPG

IMG_2079.JPG

IMG_2080.JPG

IMG_2081.JPG

IMG_2078.JPG

Güneş vurduğunda beyaz araçta harelenme ve kılcal çizikler var ne önerirsiniz?

@golf51 hocam amway loc kullanabilirsiniz fiyatı kalitesi çok iyi

@golf51 hocam amway loc kullanabilirsiniz fiyatı kalitesi çok iyi
@Beşiktaş1903Hocam sitesinde şöyle bir detay bilgisi var....

Kumaş veya döşemeden hiç bahsetmiyor. Bu uygunmudur ki?

Başlıca Özellikleri

İçindeki çok konsantre formül doğal olarak elde edilen bileşenlerden (örn. hindistan cevizi, yağ ve tuz)oluşmaktadır.

Banyolar, mutfaklar, duvarlar, boyalı ahşap ve diğer ev eşyaları dahil tüm yıkanabilen yüzeyler için uygundur.

Temiz, ferahlatıcı kokusu esensiyal yağlar içerir.

Formül doğada tamamen çözünebilir ve fosfat, sert asitler veya klorlu ağartıcı içermez.

Kullanım Şekli

L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici banyolar, tuvaletler, emaye karolar, lavabolar, duşlar ve mermer yüzeyler üzerinde kullanılabilir. Aynı zamanda, ocaklar, tezgah üstleri, yıkanabilir duvarlar, kapı kolları, telefonlar, çöp kutuları ve boyalı ahşap üzerinde de güvenle kullanılabilir.

Genel temizlik için, bir kova içerisindeki 5 litre suya 30 ml L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici ekleyin. Yüzeyleri yıkayın ve uygun bir şekilde kurulayın. Durulamaya gerek yoktur!

Spreyle püskürtmeli temizlik için, AMWAY Tabanca Püskürtücülü Şişeyi kullanın ve 9:1 çizgisine kadar 450 ml su ekleyin. Üstünü 500 ml çizgisine kadar Çok Amaçlı Temizleyici ile doldurun. Daha sonra yüzeylere püskürtün ve bezle kurulayın.

El temizleyicisi olarak, seyreltmeden kullanın ve kullandıktan sonra elleri yıkayarak durulayın.

Bileşenler

Su, Sodyum Lorat Sülfat, C10-16 Alkol Etoksilat, Kokamido Propilamin Oksit, Sodyum Klorür, Sitrik Asit, Parfüm, Metil kloro izotiazolinon, Metilizotiazolinon.

Arkadaşlar merhaba benim sorum ön konsolla ilgili. Aracın iç döşemesi piano black olduğu için hep tozlu oluyor bu durumda beni sürekli rahatsız ediyor bu parlak ve tozu aşırı belli eden durumdan nasıl kurtuluruz? Bu aksamların çizilmemesi için ne yapabilir ne ile tamizleyebiliriz? Teşekkürler.
ben seffaf kaput korumadan yaptırcam kardş  umarım sırıtmaz. denemek lazım

Merhaba arkadaşlar. Aracımı yeni aldım sayılır. Döşeme Bej olduğu için bazı sıkıntılar var. Resimleri aşağıdadır. Sürücü koltuğunda ve kol dayamada da kot pantolunun mavi tonlarıda var hafif. Ben bunları kısım kısım kendim halledebilirmiyim? Halledersen diğer yerler sırıtırmı? Yada genel bir döşeme temizliğimi lazım? Şimdiden teşekkür ederim...

Ekli dosyayı görüntüle 9841

Ekli dosyayı görüntüle 9842

Ekli dosyayı görüntüle 9843

Ekli dosyayı görüntüle 9844

Ekli dosyayı görüntüle 9845

Ekli dosyayı görüntüle 9846

Ekli dosyayı görüntüle 9847
Hocam asagida linkini verdigim temizlik urunu ile sorununuzu cozebileceginizi dusunuyorum. Arkadasim cok iyi sonuc almisti.

http://www.hepsiburada.com/sonax-xtreme-nano-arac-ici-temizleyici-p-OTSON221241

Güneş vurduğunda beyaz araçta harelenme ve kılcal çizikler var ne önerirsiniz?
Hocam aracı görmeden birşey diyemem fakat ortalama bir araçta menzerna 400+2500 yeterli olacaktır veya scholl consept s3+s30 . Siz yapacaksanız ilk uygulamanızda %100 çizik alacam diye boşuna uğraşmayın boşuna boyayı kazırsınız . İlk uygulamada %60 çizik iyi bir başarıdır . Dışarıda yaptıracaksanız dediğim ürünleri veya örtücü özelliği olmayan ürünleri kullanan yerleri tercih etmeniz uygulamanın kalıcılığı açısından önemli aksi durumda 1 ay sonra aracınızdaki çizikler geri ortaya çıkacaktır . 

Hocam valet pro carpet cleaner veya herhangi bir kumaş temizleyici kullanabilirsiniz . Ürünü uygularken fazla sıkmamaya ve imkan varsa vakum ile fazla sıvıyı geri çekmeyi tavsiye ederim . Ürünü fazla sıkarsanız kusma dediğimiz aşağıdaki kirin yüzeye çıkma olayı meydana gelebilir ve koltuğunuz daha kötü bir hal alabilir .

Arkadaşlar yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler . Ben eskisi gibi pc başında olamıyorum fakat elimden geldiğince yine yardımcı olmaya çalışmaya devam edeceğim . 

arabayi ucuza aliyoruz buralarda ama servis dehset pahali

park halinde yanda kapi acilmis cok kucuk gocuk var kapida ( pirinc tanesi kadar ) 125 € 

arkasinda tampona bisiklet carpmis sadece cizik var 100 €

sol kapiya dal surtmus boya kalkmasi falan yok ama hafif iz var 120 €

345 € = 1300 tl civari. 

Ayni isin Tr 'deki maliyeti nedir yada kendim yapabilme ihtimalim varmi sizce ? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
park halinde yanda kapi acilmis cok kucuk gocuk var kapida ( pirinc tanesi kadar ) 125 € 

345 € = 1300 tl civari. 
Fotoğraflara göre yorum yapabilirz hocam.

345 € = 1300 tl civari. 

Tr de işçilik çok farklı 10 lirada isteyen olur 1000 lirada . Tr de işi bilende iş yapıyor işi bilmeyende . 

Geri
Üst Alt