- İsim
- Mahmut
Hocam açık net birden fazla araç yaptırdığınızı söylüyorsunuz paylaşın güneş altında bir foto görelim. Öyle yazıp yazıp işin içinden çıkamayınca benim işimi kötüleyip benden anlayış beklemeyin .Dediğim gibi fark yok aynı hemen hemen aracı satmasam emin ol çeker koyardım..
Senden süper olamam ben sizin kadar sığ anlayışlı birini ne reelde gördüm nede forum hayatında..Yapılan işe saygınız yok..Halbu ki o fiyata ne kadar mükemmel bir işçilik olduğunu resimlerde görüyorsunuz..Ama anlamsız yere 500 tl aşşağı yer kaliteli olmaz diye direttiniz..
Görüntü kalitesi ortada Neptün mavi ile o daica sanırım o kırmızı renkler kıyaslanamaz..Neptün zor renktir ona rağmen daha başarılı bir sonuç elde edilmiş..
Ben bu işlerle 5 yıldır araştırıp yaptırıyorum, o yüzden dediklerin bana anlamsız geliyor anlamayan birine belki dediklerinizi kabul ettirebilirdiniz..Ama bu işlerden çok anlmadağınız aşikar çok para çok kalite değil bunu unutmayın..Sonaxta 1500 tl yapılan berbat işçiliklerde ortada..
İyi forumlar size..
Ya baştada yazdım siz memnunsanız no problem. Renk konusunda en zor renk opak siyahtır buyurun bir foto daha. [emoji41]
Hocam size bir bilgi daha kimin nerede uygulama yaptırdığıda çok umurumda değil. Anlayana anlatırım anlamayan nasıl biliyorsa orada yaptırsın.