EMİR
Üye
Değerli @forzaGilles ve @mahmut0382 hocalarım bu resimdeki türden lekeler zift mi bilmiyorum ama her neyse çaresi nedir ?
Gaz yağı hocam hem ucuz hem iyi sonuç veriyorDeğerli [mention=520]forzaGilles[/mention] ve [mention=2601]mahmut0382[/mention] hocalarım bu resimdeki türden lekeler zift mi bilmiyorum ama her neyse çaresi nedir ?
/monthly_2017_07/IMG_4635.thumb.JPG.7660860b2b41efbeef975201e30c7d77.JPG
Hocam polisaj yapılamayacaksa bir sakıncası yok fakat araçta çok pürüzlü bir yüzey var ise yapmanızı tavsiye ederim .@mahmut0382
Tesekkurler hocam.
Kil kullanmasam direk demir sokucu ve wax uygulasam bir sakincasi olur mu?
Birde sizden baska sampuan onerisi cilali cilasiZ 3-4 tane marka alabilirmiyim
+1 Fakat plastik aksamlardan uzak tutmakta fayda var .Gaz yağı hocam hem ucuz hem iyi sonuç veriyor
Aynen hocam hemen renk veriyor hatta ben kil kullanırkende yanlışlıkla cam kenarı fitiline değmişti oda renk attırıyor+1 Fakat plastik aksamlardan uzak tutmakta fayda var .
Su lekeleri için 3D eraser güzelUzun bir aradan sonra gene sizlerle beraberim. İlk soruma geçiyorum. Malumunuz yeşil alanlarımız arındırılmış atık sular ile sulanıyor. Yeni park yerimin yakınındaki yeşil alan sulanırken benim aracıma su partikulleri de geliyor ve geride yıkama ile geçmeyen izler bırakıyor. Kill uygulaması dışında bir yöntem var mıdır ? Daha pratik ?
(Unutmadan eklemek isterim , araca Ceramic Pro 9h uygulaması yaptıralı tam 1 yıl 11 ay oldu.)
Evet yikamacida ilk yikanisi. Toplam dört kez yikandi. İş yoğunluğu sebebiyle dördüncüsü yikamacida yıkanmıştı. Sonrasında böyle oldu.Değerli Hocam
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz
Mahmut hocam eminim yanıtlayacaktır sorunuzu. @mahmut0382
Aracınız yıkamacıda mı yıkandı?
Mimar sinan misali,
Mahmut hocam, yine döktürmüşsün, üzerine tanımam,
Hocam teşekkürler .@mahmut0382 hocam maşallah hakkaten son nokta
ilk resim tungisten gri mi acaba birde kullandığınız malzeme nedir bu araç için ve farları nasıl bu hale getirdiniz teşekkür ederim.
Hocam yaptığım araçların hepsinde sonuç aynıda bunun öncesi çok vahimdi . Açıkçası bu durumdaki araçları yaparken daha keyif alıyorum öncesi ve sonrası farkı görmek paha biçilemez .Mimar sinan misali,
Focus ustalık eseriniz olmuş adeta.
Teşekkürler hocam .Mahmut hocam, yine döktürmüşsün, üzerine tanımam,
benim arabayı 3-4 farklı yerde yıkattım, herkes abi arabada ne var, ilk kez karşılaşıyoruz diye özellikle soruyorlar, su hala damla damla ve akıyor gidiyor