Pasta,Cila,Boya Koruma,Araç İç temizliği Hakkındaki Sorularınızı Buradan Sorabilirsiniz.

Arkadaşlar benim on camla alakalı sıkıntım var.Malum araçlarımızı yıkayan oto yikamacilardaki köpükler çok kaliteli değil maalesef.Benim de on cam ve arka cam da köpükten dolayı kireç kurumuş gibi beyaz lekeler var.Ozellikle gunes vurunca bariz belli oluyor. Bunlari cama zarar vermeden nasıl çıkarabiliriz 

Hocam o köpükten dolayı değil sularımız maalesef kireçli. Sulandırılmış sirke veya kesin çözüm 3d eraser deneyebilirsiniz.

Sirkeyle silmeyi deneyin hocam olmazsa da 3D Eraser ürününü deneyebilirsiniz. (Kaynak:@mahmut0382 )
emoji4.png

Hocam o köpükten dolayı değil sularımız maalesef kireçli. Sulandırılmış sirke veya kesin çözüm 3d eraser deneyebilirsiniz.
Cevaplar için saolun arkadaşlar önerinizi haftasonu denicem. Sirke sulandırma oranı ne kadar olmalı 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevaplar için saolun arkadaşlar önerinizi haftasonu denicem. Sirke sulandırma oranı ne kadar olmalı 
Hocam en az 1/1 olmalı ve araç üzerinde kurumasına , araç sıcak ve güneş altında iken uygulamamaya dikkat ediniz . Uyguladıktan sonrada fazla bekletmeden bol su ile durulayınız . 

@mahmut0382 hocam merhaba

iki ürün arasında kaldım hangisini alayım ?

auto finesse iron out

Gyeon Q2M Iron 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar bu aralar yoğun olduğumdan çok fazla foruma giremesem de tapatalktan takip ediyordum. Bazen mesajı görüp akşama cevaplarım deyip unuttuğum oluyor 2-3 gün içinde cevap veremezsem gerekirse özelden tekrar tekrar mesaj atıp hatırlatın . Kısaca aktif olamasam da buralardayım bilginiz olsun . :D  

Lastik temizliği ve parlatma işlemi için ürün ve uygulama önerileriniz nelerdir?

sünger ped ile

Lastik temizliği ve parlatma işlemi için ürün ve uygulama önerileriniz nelerdir?
küçük sünger ped ile uygulanıyor mat veya parlak ürünler arasından seçim yapabilirsiniz., lastik temizliği için ekstra bir ürüne gerek yok., aracı yıkadığınız şampuanlı su ve sadece lastik temizliğinde kulanacağınız sünger ile temizliyebilirsiniz

sünger ped ile

küçük sünger ped ile uygulanıyor mat veya parlak ürünler arasından seçim yapabilirsiniz., lastik temizliği için ekstra bir ürüne gerek yok., aracı yıkadığınız şampuanlı su ve sadece lastik temizliğinde kulanacağınız sünger ile temizliyebilirsiniz
+1

Lastik parlatıcı olarak parlak görünüm için su değmediği sürece ömrü iyi olan atasın lastik parlatıcısı iyi . Daha iyisi olsun derseniz sonaxın jel kıvamlı ürünü güzel . Mat görünüm için ise hem fiyat olarak uygun olan hem aracın dışında da kullanabileceğiniz sonax bsd tavsiye ederim lastikler sıfır lastiklerle eşdeğer duruma geliyor .

@forzaGilles, @mahmut0382

Teşekkürler, BSD elimde mevcut ancak parlaklık öncelikli olduğu için tercihim sonax jelden yana olacak. 

Sarp marka ürünü deneyin.
Sarp Protectant Deri Vinil Koruyucu Lastik Parlatıcı Jel - 200ml
Hocam sarp'ı daha önce kullandım ancak uygulaması zor oluyordu. Birde ilk uygulamada görüntü çok iyi ama kısa süre sonra etkisi kayboluyordu ve tozdan çok çok etkileniyordu.

Geri
Üst Alt