Evet bende böle tahmin ediyorum.Neyse discover pro cihazların fiyatları birazdaha alınabilir seviyelere geldiğinde olmadı ondan alıp daha sonrada kamera montajı yaptırırım.
@İlker34 dediginiz gibi apo usta bu işi yapabilecek ender insanlardan. Montajına şahit oldum. İşçilik çok fazla.Değerli Hocam
Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz
Bu liste günceldir ve maalesef Acc sonradan taktırmak mümkün değildir
Ben parçaları topluyorum aliexpres den bakalım sonuç ne olacak 4000 gibi bir fiyat verdiler parçalar 900 tl tutuyor bi tanıdığım var ona gidicem bakalım takabilecek mi@İlker34 dediginiz gibi apo usta bu işi yapabilecek ender insanlardan. Montajına şahit oldum. İşçilik çok fazla.
Kalibrasyonu için özel lazerli bir alet var ve odis ile mı ney araca tanıtılıyor. Ben oradayken araca tanıtması 3-4 saat sürmüştü. Parçalar benden olursa ne kadar olur diye de bir fiyat alın derim.Ben parçaları topluyorum aliexpres den bakalım sonuç ne olacak 4000 gibi bir fiyat verdiler parçalar 900 tl tutuyor bi tanıdığım var ona gidicem bakalım takabilecek mi
Orjinal parça olarak neredeyse hiçbirşey.Arkadaşlar liste bana karışık geldi. Sadece bayide garanti kapsamı bozulmadan takılabilen donanımlar hangileridir? Sadece Alarm mı?
Hocam aman diyim. Acc gibi hayati oneme sahip bir opsiyonu ben ne kendime ne apo ustaya birakirim.Parçalar geldi yarın inşallah motaja gidiyorum bakalım sonuç ne olacak /monthly_2016_06/image.thumb.jpeg.808d393dec7a3cf275407e12281da6a5.jpeg
Değerli HocamHocam aman diyim. Acc gibi hayati oneme sahip bir opsiyonu ben ne kendime ne apo ustaya birakirim.
6 aydir kullanıyorum gelistirme videolarini izledim. Milisaniyeler kala mudahale ediyor.
Soketli parça takiliyor vs demeyin bence.
Ben guvenemem. Tekrar düşünün derim nacizane düşüncem.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Servislerde yapılanlar:Arkadaşlar liste bana karışık geldi. Sadece bayide garanti kapsamı bozulmadan takılabilen donanımlar hangileridir? Sadece Alarm mı?
Sonradan taktirmak iscilik dahil 1300 civari.App Connect in maliyeti ne kadar bilgisi olan var mi?