Yukarıda söylediklerim bu örneği de kapsar Çakmak şarjını da kapsar. Geneldir.Ben de bu donanımın eksikliğini en fazla hissedenlerdendim fakat aracımı servise dahil elletmedim.
Kendi adıma konuşayım; orijinalden şaşmam..
Sonradan yapılanlardan hafızalı ayna olmayabiliyor veya kodlamada hata olabiliyor.
Hiç bir sorun yaşamayanlar yüksek oranda olsalar da ben her zaman kendimi (şanssız azınlıkta olabileceğimi varsayan iyimser olmayan demeyelim şanslı olmayanlardan diyelim..) şanslı olmayanlardan varsayarım.
Araçta olası bir elektrik arızası veya kısa devre sonucunda yangın veya ciddi bira arıza gerçekleşirse yukarıdaki tüm sözlerin geçerlidir...
Dolayısıyla yaptığınız masraf sonrası yıllarca sorunsuz kullanıp satarken bu parayı talep edemeyeceğiniz için kullandığınıza sanmanız mümkün.
Karar sizin
Hocam bende bu katıldığım dusuncelere biraz ekleme yapayim.
Son zamanlarda araclara ekleyebilen donanim ekliyor.
Cinden parca alınıyor vs.
Bende orjinalciyim.
Alibaba dan alinan bir parcanin orjinalinin yerini tutmayacagi.
Türkiye'nin en iyi ustasinin yaptigi isin (buna servisler dahil) fabrika montaji gibi olmayacagi.
Arabanin içinden gecen canim kablolar ve bunlarin ileride nasil bir sorun olusturacagini hem akustik hem ariza hem garanti vs bilmemek.
Ben kesinlikle elletmem.
Varın 1 ay gec alin aracinizi ekonomik durum müsait değilse ama orjinal alin eklettirin alirken.
Vag ile acilan ozellikler software duzeyinde onu tolere edebiliyorum.
Fakat donanim ve tesisat gerektiren seyler sokete soket bile olsa arabanin dogasina aykırı.
Usta ya yanlis biliyorsa?
ya ufak bir hata yaparsa?
caninizla oynamaya hic gerek varmi?
Belkide fabrika montajinda o aracin donaniminda olmadigi icin farkli tasarimda bir bilesen ekleniyor oraya.
Yarin garanti disi kalmak hatta daha kotusu kaza gecirip paranizi kaskodan alamamak.
Bu donanimin aracinizda olmasina deger mi?
Kendi dusuncelerim bu yondedir.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi