Hocam yapmayın Allah aşkına hangi lastik 60.000km gider..Eski arabamda contisportcontact 5 vardı.(235/45/17).Tam performans taş çatlasa 35binkm götürür.Üstü imkansız.28bin kmde ki bir lastik ömrünün yarısından fazlasını tamamlamıştır.Sona yaklaşmıştır.Heleki böyle performans serisi lastikler çok daha çabuk biter.Ki iyi lastik çabuk biter zaten28.000 km de hasar yokken diş kalınlığı iyiyken lastik değiştirildiğini ilk kez sizden görüyorum. Bence büyük israf olmuş tertemiz lastik çöpe gitmiş.
Hasar patlak yarılma tarzı sıkıntı yoksa diş kalınlığı normal ise ve lastik kullanım süresi 4 yılı geçmiyorsa 60 bin km kadar güvenli bir şekilde kullanılır.
-Inanin durduk yere masraf yapmak istemezdim ama lastik ozelligini kaybediyor.Ilk gununu hatirliyorum birde simdiki halini cidden iki farkli lastik gibiler28.000 km de hasar yokken diş kalınlığı iyiyken lastik değiştirildiğini ilk kez sizden görüyorum. Bence büyük israf olmuş tertemiz lastik çöpe gitmiş.
Hasar patlak yarılma tarzı sıkıntı yoksa diş kalınlığı normal ise ve lastik kullanım süresi 4 yılı geçmiyorsa 60 bin km kadar güvenli bir şekilde kullanılır.
Arka camda " Mini 0903 - nano Q "@mehmetmert Araç kameranızın markası ne?
Asym 3 derim. 4 mevsim de olsa 18 jant ile kışın işe yarayacagini sanmam.Bir soru da ben yönelteyim [emoji4]
18 durban + spor süspansiyon + spor yay (4.5 vogtland) olan aracımda bridgestone turanza T001 lastikleri kullanıyorum..lastik ve süspansiyonlar nedeniyle araç zaten sertti.. yaylar da eklenince sertlik doğal olarak arttı.. sertliği bir nebze düşürebilmek için lastiklerimi daha yumaşık bir lastik ile değiştirmeyi düşünüyorum..
Michelen crossclimate ve goodyear asimetric2-3 arasında kaldım.. lastik değişimiyle sizce bu sertliği az da olsa giderebilir miyiz ? 2 lastik arasında hangisini tercih etmeliyim ? Ya da bunların dışında öneriniz var mıdır ?
michelen 525 tl asimetric 450 tl..
Değerli HocamBir soru da ben yönelteyim
18 durban + spor süspansiyon + spor yay (4.5 vogtland) olan aracımda bridgestone turanza T001 lastikleri kullanıyorum..lastik ve süspansiyonlar nedeniyle araç zaten sertti.. yaylar da eklenince sertlik doğal olarak arttı.. sertliği bir nebze düşürebilmek için lastiklerimi daha yumaşık bir lastik ile değiştirmeyi düşünüyorum..
Michelen crossclimate ve goodyear asimetric2-3 arasında kaldım.. lastik değişimiyle sizce bu sertliği az da olsa giderebilir miyiz ? 2 lastik arasında hangisini tercih etmeliyim ? Ya da bunların dışında öneriniz var mıdır ?
michelen 525 tl asimetric 450 tl..
-Ben Asym2 kullandım,dediğim gibi güzel lastik ama kauçuk özelliğini çok çabuk kaybetti benim gözümdemichelen 525 tl asimetric 450 tl..