@mirac1989 18 inch ise lastikleriniz Pirelli PZero'yu deneyin derim. Yol tutuşu mükemmel ötesi diyorlar, bendekiler ContiSport5 17 inch Prelli PZero'nun 17 inchi yok dediler.
sizinkine benzer bir benzetmede ben yapayım Murat hocam.Değerli Hocam
Turanza yı bir şeye benzetmek gerekirse: tuğla
Michelin : pamuk
Goodyear : lastik
Yanlış anlaşılma var hocamgolfaşkı dedi:Hayırdır arkadaşım sen neden bahsediyorsun ne kapışması neye göre kalkmış bana böyle mesaj yazıyorsun !!! Kim kapışmış söylede bilelim kardeşim !!
En uzun ömürlü lastik odur belki ona lafım yok. Ama biz de ticari araç kullanmıyoruz sonuçtaValla bir çok lastik kullandım, şu bridgestone markasını okadar kötüledik ettik ama aracım 87.000 km'de bunun toplasanız 2 sezonu kış lastiği (continental) ile geçirilmiş... Fabrikasyon lastikleri Turanzaydı. Aracın rot ayarı bozuk olmasından dolayı dış tarafı biraz daha fazla yenmiş olmasına rağmen virajda vs hiç kaçırmıyordu. Beni şaşırtıyordu. @yusuf hocamlada konuştuğumuzda bana bridgestone yerine goodyear önermişti fakat şimdi yine bridgestone aldım.. Kimse memnun olmamasına rağmen ben memnunum.. @silvershadow hocam tuğla desede memnunum Kalitesini kıyaslayamam belki ama çoğu lastikten daha uzun ömürlü olduğu kesin...Ama Jetta aracımdada michelin kullanıyorum oda çok iyi.. Konfor diyorsak michelin, uzun ömür diyorsak bridgestone diyebilirim..
Hocam bizim arabalarda lastiğin içinde sensör Yok..Merhaba Bizim araçlarda lastik basınç sensörü var malum Peki lastiklere nitrojen doldursak hata verir mi sensör?
O zaman havalar biraz ısınınca nitrojen doldurtayım Teşekkürler [emoji4]Hocam bizim arabalarda lastiğin içinde sensör Yok..
Herhangi bir sıkıntı olmaz Hocam.Merhaba Bizim araçlarda lastik basınç sensörü var malum Peki lastiklere nitrojen doldursak hata verir mi sensör?