- İsim
- Mehmet MAKAS
Değerli Hüseyin Hocam;theGenius dedi:Yine güzel bir pazar sabahı itina ile yıkama ve hızlı cila işlerini tamamladıktan sonra bu kareleri çektim. Sonra 5-6 metre geri çekilip bir sigara yakıp izledim
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi valla masallahi var arabanin, bir de durban olsa tam hayalimdeki golf olur senin araba [emoji4] Allah kaza bela vermez insallah.theGenius dedi:Yine güzel bir pazar sabahı itina ile yıkama ve hızlı cila işlerini tamamladıktan sonra bu kareleri çektim. Sonra 5-6 metre geri çekilip bir sigara yakıp izledim
![]()
![]()
Hep söylüyorum Durban adama golf aldırır.kimi-emd dedi:@burak_ Şu durban jantla arabanın heybeti daha bi artıyor araba başka bir havaya bürünüyor ve nerde olursan ol hemen farkediliyosun bu da durban farkı olsa gerek'
Bu arabada plakanız da arabanız gibi on numara beş yıldız olmuş Allah kazalardan belalardan korusun inşallah
Evet ediyorumtheGenius dedi:@KabileReisi eyvallah Mehmet. Tüm fotoğraflarıma ilk yetişen sen oluyorsun okudukça mutlu oluyorum
@atakom hocam, değerli @maniax hocamın da benden önce yetişip bahsettiği gibi R ayna kapaklarıdır kendisi. Bayiden veya Ender elektronikten sipariş verebilirsiniz.
@silvershadow değerli Murat hocam. Sizin şiir gibi yorumlarınızın yanında benim araba buzdolabı kalırçok teşekkür ederim. Mutlu ettiniz beni.
@maniax hocam Ah ah demeyin hemen alıp taktırın. Emin olun tek başına arabayı değiştiriyor
@Umut hocam, forumdan bir kaç arkadaş, özellikle aksesuar konusunda benim arabayı takip ediyor fakat bilmiyorlar ki ben de sizin arabayı takip ediyorum
Değerli Hocam;gokberks dedi:Dun havanin guzelligini firsat bilip ben de aracimi yikadim. Cok ozenli yapinca hava karardi tabi [emoji4]
![]()
![]()
![]()
maşallah..trgy84 dedi: