- İsim
- Mehmet MAKAS
Değerli Hüseyin Hocam;theGenius dedi:Yine güzel bir pazar sabahı itina ile yıkama ve hızlı cila işlerini tamamladıktan sonra bu kareleri çektim. Sonra 5-6 metre geri çekilip bir sigara yakıp izledim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi valla masallahi var arabanin, bir de durban olsa tam hayalimdeki golf olur senin araba [emoji4] Allah kaza bela vermez insallah.theGenius dedi:Yine güzel bir pazar sabahı itina ile yıkama ve hızlı cila işlerini tamamladıktan sonra bu kareleri çektim. Sonra 5-6 metre geri çekilip bir sigara yakıp izledim
Hep söylüyorum Durban adama golf aldırır.kimi-emd dedi:@burak_ Şu durban jantla arabanın heybeti daha bi artıyor araba başka bir havaya bürünüyor ve nerde olursan ol hemen farkediliyosun bu da durban farkı olsa gerek '
Bu arabada plakanız da arabanız gibi on numara beş yıldız olmuş Allah kazalardan belalardan korusun inşallah
Evet ediyorum s=s17 s=s17theGenius dedi:@KabileReisi eyvallah Mehmet. Tüm fotoğraflarıma ilk yetişen sen oluyorsun okudukça mutlu oluyorum
@atakom hocam, değerli @maniax hocamın da benden önce yetişip bahsettiği gibi R ayna kapaklarıdır kendisi . Bayiden veya Ender elektronikten sipariş verebilirsiniz.
@silvershadow değerli Murat hocam. Sizin şiir gibi yorumlarınızın yanında benim araba buzdolabı kalır çok teşekkür ederim. Mutlu ettiniz beni.
@maniax hocam Ah ah demeyin hemen alıp taktırın. Emin olun tek başına arabayı değiştiriyor
@Umut hocam, forumdan bir kaç arkadaş, özellikle aksesuar konusunda benim arabayı takip ediyor fakat bilmiyorlar ki ben de sizin arabayı takip ediyorum
Değerli Hocam;gokberks dedi:Dun havanin guzelligini firsat bilip ben de aracimi yikadim. Cok ozenli yapinca hava karardi tabi [emoji4]
maşallah..trgy84 dedi: