İşte Benim Golf'üm

@theGenius , maşallah Allah kaza beladan korusun,ayna kapaklarını nereden aldınız, boya mı yoksa kaplama mı?

theGenius dedi:
Yine güzel bir pazar sabahı itina ile yıkama ve hızlı cila işlerini tamamladıktan sonra bu kareleri çektim. Sonra 5-6 metre geri çekilip bir sigara yakıp izledim :)

17bbc973fba197c77fff0419463f4cb2.jpg
0ea9c5784b569d30e73ab2eb166e59ea.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli Hüseyin Hocam;

Şükür kavuşturana..

Özlemiştik; detaylarında hazzın derinlerine daldığımız ve nefes almayı unutup mutluluğuyla boğulduğumuz bir okyanusa benzeyen sizin fotoğraflarınızı...

Ellerinize ve yüreğinize  sağlık.

Edit: Sırf sizin sebebinize; Beyaza gönlüm düştü.. Yine sizin sebebinize; Daha da zor beğenirim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@atakom

"R" ayna kapakları onlar  s=s20 s=s20

aaah ah....  s=s15

@KabileReisi  eyvallah Mehmet. Tüm fotoğraflarıma ilk yetişen sen oluyorsun okudukça mutlu oluyorum:)

@atakom hocam, değerli @maniax hocamın da benden önce yetişip bahsettiği gibi R ayna kapaklarıdır kendisi :) . Bayiden veya Ender elektronikten sipariş verebilirsiniz.

@silvershadow değerli Murat hocam. Sizin şiir gibi yorumlarınızın yanında benim araba buzdolabı kalır :) çok teşekkür ederim. Mutlu ettiniz beni.

@maniax hocam Ah ah demeyin hemen alıp taktırın. Emin olun tek başına arabayı değiştiriyor :)

@Umut hocam, forumdan bir kaç arkadaş, özellikle aksesuar konusunda benim arabayı takip ediyor fakat bilmiyorlar ki ben de sizin arabayı takip ediyorum :)

theGenius dedi:
Yine güzel bir pazar sabahı itina ile yıkama ve hızlı cila işlerini tamamladıktan sonra bu kareleri çektim. Sonra 5-6 metre geri çekilip bir sigara yakıp izledim :)

17bbc973fba197c77fff0419463f4cb2.jpg
0ea9c5784b569d30e73ab2eb166e59ea.jpg

Abi valla masallahi var arabanin, bir de durban olsa tam hayalimdeki golf olur senin araba [emoji4] Allah kaza bela vermez insallah.

Dun havanin guzelligini firsat bilip ben de aracimi yikadim. Cok ozenli yapinca hava karardi tabi [emoji4]

b61172bf77078714a8b81819b1eb17d5.jpg

a5c878be747e2f8ac13c0442c2eb83c5.jpg

39860f1cd52e516676e118636b696945.jpg

kimi-emd dedi:
@burak_  Şu durban jantla arabanın heybeti daha bi artıyor araba başka bir havaya bürünüyor ve  nerde olursan ol hemen farkediliyosun bu da durban farkı olsa gerek  :( '

Bu arabada plakanız da arabanız gibi on numara beş yıldız olmuş Allah kazalardan belalardan korusun inşallah
Hep söylüyorum Durban adama golf aldırır.

Şuan ki tespitlerime göre yakıta 0.8 etkisi var, buna değer.

Plaka golf hayalimi tamamlayan en güzel şey oldu.

@kimi-emd Hocam önemli olan ağız tadıyla binmek...

@theGenius

Hocam maşallah diyelim nazar değmesin.

Makina süper duruyor.

Üst panjur çıtası neden standart değil anlamak zor.

theGenius dedi:
@KabileReisi  eyvallah Mehmet. Tüm fotoğraflarıma ilk yetişen sen oluyorsun okudukça mutlu oluyorum:)

@atakom hocam, değerli @maniax hocamın da benden önce yetişip bahsettiği gibi R ayna kapaklarıdır kendisi :) . Bayiden veya Ender elektronikten sipariş verebilirsiniz.

@silvershadow değerli Murat hocam. Sizin şiir gibi yorumlarınızın yanında benim araba buzdolabı kalır :) çok teşekkür ederim. Mutlu ettiniz beni.

@maniax hocam Ah ah demeyin hemen alıp taktırın. Emin olun tek başına arabayı değiştiriyor :)

@Umut hocam, forumdan bir kaç arkadaş, özellikle aksesuar konusunda benim arabayı takip ediyor fakat bilmiyorlar ki ben de sizin arabayı takip ediyorum :)

Evet ediyorum :D   s=s17 s=s17

gokberks dedi:
Dun havanin guzelligini firsat bilip ben de aracimi yikadim. Cok ozenli yapinca hava karardi tabi [emoji4]

b61172bf77078714a8b81819b1eb17d5.jpg

a5c878be747e2f8ac13c0442c2eb83c5.jpg

39860f1cd52e516676e118636b696945.jpg

Değerli Hocam;

Ellerinize sağlık, insanın dönüp dönüp bakası gelir..

Maşallah

Geri