İşte Benim Golf'üm

Arkadaşlar gercegi gelene kadar iste buda benim Golfüm==>

2336_8b0d9a4988cd935dbb80d1c268e112a8e38c2799.jpg

2338_0d19905860c83b89342138ec885001c62ec463b1.jpg

GolfSaver dedi:
Ben beğendim hocam. Park problemi yaşatmaz. Durban ve navigasyon güzel tercih. Yalnız Led stop olmadığı için biraz hayal kırıklığına uğradım. Güle güle binin kazasız belasız :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

theGenius dedi:
Ben beğendim hocam. Park problemi yaşatmaz. Durban ve navigasyon güzel tercih. Yalnız Led stop olmadığı için biraz hayal kırıklığına uğradım. Güle güle binin kazasız belasız :)

İşte tam bir Golf Tutkunu :) Cam tavan da var sanki Hüseyin kardeşim :)

theGenius dedi:

teşekkürler hocam led stoplar gelecek nesilde olur inşallah :)

GolfSaver dedi:
@silvershadow

Bu da benden gelsin;

a2jmm4.jpg

volumecontrol dedi:
Oyuncak da highline sanirim[emoji13] golf cidden hastalik, vw bizleri rehabilite etmeli[emoji16]
Golf sahibi olmak da kesmiyor

Bu kez sahip olunca

Yağmurun altında araba yıkayan;

Her sabah düzenli olarak üzerine kuş pislemiş mi diye kontrole çıkan

Sabahın soğuğunda üzerine düşen çiğ zarar verecek diye araç silen;

iki buçuk senedir onunla meşgul olmaktan başka pek az şeyden haz alan biri için..

Rehabilitasyonun yapacağı bir şey yok hocam.... Zehri vermişler damardan.. Antidot da malesef yok.. :@

arfkync dedi:
@silvershadow

Bu da benden gelsin;

a2jmm4.jpg
Oyuncak da highline sanirim[emoji13] golf cidden hastalik, vw bizleri rehabilite etmeli[emoji16]
hocam oyuncak olanı nereden ve ne kadara temin edebiliriz ?? çok hoş da
Bu hastalık herkesi sarmış artık burdan geriye dönüş yok  https://binekarac.vw.com.tr/shop/pages/home

GolfSaver dedi:
@silvershadow

Bu da benden gelsin;

a2jmm4.jpg
hocam oyuncak olanı nereden ve ne kadara temin edebiliriz ?? çok hoş da
Bu hastalık herkesi sarmış artık burdan geriye dönüş yok  https://binekarac.vw.com.tr/shop/pages/home
Ben 2013'te almıştım, o zaman bu site yoktu. Teşekkürler hocam.

Şimdi bir sipariş daha verdim, Tungsten cam tavan durban tam aracın kopyasını buldum.

silvershadow dedi:
Golf sahibi olmak da kesmiyor

Bu kez sahip olunca

Yağmurun altında araba yıkayan;

Her sabah düzenli olarak üzerine kuş pislemiş mi diye kontrole çıkan

Sabahın soğuğunda üzerine düşen çiğ zarar verecek diye araç silen;

iki buçuk senedir onunla meşgul olmaktan başka pek az şeyden haz alan biri için..

Rehabilitasyonun yapacağı bir şey yok hocam.... Zehri vermişler damardan.. Antidot da malesef yok.. :@
ben tum hayatimda cok titiz temiz duzenli biriyimdir simetri fln da cok dikkat ettigim bir konu, fakat ne yazik ki arabam hep sanssiz olmustur. Istanbulda yasiyorum, iyi semtlerde yasadim ve bulunuyorum genelde ama ne yaparsan yapayim aracimin basina biseyler geliyor[emoji20] astrama gecen kis kar yagdiginda birisi cok kotu bir sekilde carpti park halindeyken, o yuzden caktirmadan uzerine dusuyorum artik arabanin, nazar sanirim[emoji20]

Geri