Değerli Hocam;GolfSaver dedi:Arkadaşlar gercegi gelene kadar iste buda benim Golfüm==>
Ben beğendim hocam. Park problemi yaşatmaz. Durban ve navigasyon güzel tercih. Yalnız Led stop olmadığı için biraz hayal kırıklığına uğradım. Güle güle binin kazasız belasızGolfSaver dedi:Arkadaşlar gercegi gelene kadar iste buda benim Golfüm==>
İşte tam bir Golf Tutkunu Cam tavan da var sanki Hüseyin kardeşimtheGenius dedi:Ben beğendim hocam. Park problemi yaşatmaz. Durban ve navigasyon güzel tercih. Yalnız Led stop olmadığı için biraz hayal kırıklığına uğradım. Güle güle binin kazasız belasızArkadaşlar gercegi gelene kadar iste buda benim Golfüm==>
Sent from my iPhone using Tapatalk
teşekkürler hocam led stoplar gelecek nesilde olur inşallahtheGenius dedi:Ben beğendim hocam. Park problemi yaşatmaz. Durban ve navigasyon güzel tercih. Yalnız Led stop olmadığı için biraz hayal kırıklığına uğradım. Güle güle binin kazasız belasızArkadaşlar gercegi gelene kadar iste buda benim Golfüm==>
Sent from my iPhone using Tapatalk
@silvershadowGolfSaver dedi:Arkadaşlar gercegi gelene kadar iste buda benim Golfüm==>
Oyuncak da highline sanirim[emoji13] golf cidden hastalik, vw bizleri rehabilite etmeli[emoji16]Negatiwe dedi:
Golf sahibi olmak da kesmiyorvolumecontrol dedi:Oyuncak da highline sanirim[emoji13] golf cidden hastalik, vw bizleri rehabilite etmeli[emoji16]
hocam oyuncak olanı nereden ve ne kadara temin edebiliriz ?? çok hoş davolumecontrol dedi:Oyuncak da highline sanirim[emoji13] golf cidden hastalik, vw bizleri rehabilite etmeli[emoji16]
Bu hastalık herkesi sarmış artık burdan geriye dönüş yok https://binekarac.vw.com.tr/shop/pages/homearfkync dedi:hocam oyuncak olanı nereden ve ne kadara temin edebiliriz ?? çok hoş daOyuncak da highline sanirim[emoji13] golf cidden hastalik, vw bizleri rehabilite etmeli[emoji16]
Ben 2013'te almıştım, o zaman bu site yoktu. Teşekkürler hocam.GolfSaver dedi:Bu hastalık herkesi sarmış artık burdan geriye dönüş yok https://binekarac.vw.com.tr/shop/pages/homehocam oyuncak olanı nereden ve ne kadara temin edebiliriz ?? çok hoş daOyuncak da highline sanirim[emoji13] golf cidden hastalik, vw bizleri rehabilite etmeli[emoji16]
ben tum hayatimda cok titiz temiz duzenli biriyimdir simetri fln da cok dikkat ettigim bir konu, fakat ne yazik ki arabam hep sanssiz olmustur. Istanbulda yasiyorum, iyi semtlerde yasadim ve bulunuyorum genelde ama ne yaparsan yapayim aracimin basina biseyler geliyor[emoji20] astrama gecen kis kar yagdiginda birisi cok kotu bir sekilde carpti park halindeyken, o yuzden caktirmadan uzerine dusuyorum artik arabanin, nazar sanirim[emoji20]silvershadow dedi:Golf sahibi olmak da kesmiyorOyuncak da highline sanirim[emoji13] golf cidden hastalik, vw bizleri rehabilite etmeli[emoji16]
Bu kez sahip olunca
Yağmurun altında araba yıkayan;
Her sabah düzenli olarak üzerine kuş pislemiş mi diye kontrole çıkan
Sabahın soğuğunda üzerine düşen çiğ zarar verecek diye araç silen;
iki buçuk senedir onunla meşgul olmaktan başka pek az şeyden haz alan biri için..
Rehabilitasyonun yapacağı bir şey yok hocam.... Zehri vermişler damardan.. Antidot da malesef yok..