İşte Benim Golf'üm

@trgy84  maşallah arabanıza garaj sadece sizin arabanıza ait heralde benim de hep hayalim kendime ait garajımın olması ama  sadece bana ait  golfümün etrafına sağına soluna araba çekmelerine dayanamıyorum  hatta ki babam  sen apartmanın garajını sahiplendin diye dalga geçer oldu benimle artık arabayı ne kadar benimsediysem :)

trgy84 dedi:
Muhtemelen eski aracınız zamanından kalma olsa da Duvara yapıştırılarak olası sürtmelerde hasarı önleyecek süngerler de kesinlikle çok yaratıcı.

Söylemeden durmadım :D

@kimi-emd  Iyi dilekleriniz için teşekkürler hocam garaj apartmanımızın  ama park ettiğim yer bana ait :) sizinle aynı fikirdeyim avmlerde en ücra köşeye bırakırım doluysa çıkmışlığım var :)

@silvershadow

Murat hocam çok teşekkürler iyi dileklerin için. Daha önce aracım 90 model hondaydı lakin onu garaja koyamazdım, babamın arabasından dolayı. Apartman sakinleriyle alınan karar sonucunda böyle bir uygulamaya gittik :)

@trgy84 ben arabamı garantiye almak için babamın arabasını benimkinin yanına çekiyodum apartmandan tepki geldi  s=s20 anca beni müstakil sadece bana ait oto park paklar s=s17 bu arada avm lerde yer bulamayınca benim çıkmışlığım var zira etrafta dikkatsiz çok insan var maalesef

theGenius dedi:
Yine güzel bir pazar sabahı itina ile yıkama ve hızlı cila işlerini tamamladıktan sonra bu kareleri çektim. Sonra 5-6 metre geri çekilip bir sigara yakıp izledim :)

17bbc973fba197c77fff0419463f4cb2.jpg
0ea9c5784b569d30e73ab2eb166e59ea.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hüseyin kardeşim maşallahın var çok iyi bakıyorsun arabana kazasız belasız sürüşler inşallah.

Bu arada ocaktan itibaren yeni aracımı çıkarıyorum şuanda ALVİN'de hazırda varmış bende aldım.

Sizle tanışmak isterim :)

VAG07 dedi:
Yine güzel bir pazar sabahı itina ile yıkama ve hızlı cila işlerini tamamladıktan sonra bu kareleri çektim. Sonra 5-6 metre geri çekilip bir sigara yakıp izledim :)

Hüseyin kardeşim maşallahın var çok iyi bakıyorsun arabana kazasız belasız sürüşler inşallah.

Bu arada ocaktan itibaren yeni aracımı çıkarıyorum şuanda ALVİN'de hazırda varmış bende aldım.

Hocam hayırlı olsun yeni arabanız. Tanışırız tabiki. Altınkumda ikamet ediyorum ben. Nasıl bir araba buldunuz Alvinde hazır?

theGenius dedi:

Hocam hayırlı olsun yeni arabanız. Tanışırız tabiki. Altınkumda ikamet ediyorum ben. Nasıl bir araba buldunuz Alvinde hazır?

Bende dedeman tarafındayım.

Aslında sipariş geçicektim bir araç boşa çıkmış bundan 2 yıl önce de Alvinden almıştım Hüseyin beyle büyük bir diyaloğumuz var sağolsun aradı bir araç boşa çıkmış. Bende onu aldım

1.4 dsg 125 highline beyaz cam tavan

Bu sekilde bir araç denk geldi bu sefer fazla opsiyondan kaçıp dsg ve cam tavan olsun istedim umarım ilerliyen günlerde bu tutku daha da artar

Maşallah çok güzel görünüyor bu jantlarıda çok seviyorum tam kıvamında ne eksik ne fazla. 18" jantlar standard yaylarla yüksek kalıyor 16" jantlarda boyut olarak küçük kalıyor.

Trabzon Pelitlide ki Eski Ziebart Dönüşerek Yeni ACT Bayii oldu. Bu arada ordaki Baş Sorumlu-uygulama Ustası Abdulkadir Usta Sağlam Arkadaşımız ve işinde Uzman(Profesyönel olarak almanyada 10 yıla yakın Araç koruma ve uygulama Yapmıştır) Buralara gelip iş yaptıracak olan arkadaşlar olursa bana uğramadan geçmesin oraya :) yada Ender Hocadan Selam söylesin :)

ahmet3976 dedi:
Maşallah çok güzel görünüyor bu jantlarıda çok seviyorum tam kıvamında ne eksik ne fazla. 18" jantlar standard yaylarla yüksek kalıyor 16" jantlarda boyut olarak küçük kalıyor.
Aynen Hocam En ideali 17 Dijon fakat 18 Durban Aklımın bir köşesinde :)

Arkadaş durban alıp dijonları bana verecek,dijon fotolarını fazla atmayın vaz geçer sonra:))

18 durban jantlar ile aracı sipariş verirken spor süspansiyon eklemek zorunlu, ve yaklaşık 15mm alçaltılmış oluyor araç, bu nedenle yay olmadan dijon çıkarıp durban nasıl durur, bunu iyi düşünmek gerek.

Ayrıca güzel ülkemiz yolları ne yazık ki 18" bir jant kullanmak için çok müsait değil, çok dikkatli olmak gerekiyor.

Boya Koruma film Cila yıkama  Kaput filmi vs  Kaplama gibi OTO işlemleri  yapılabiliyor

One Life Live it.!!!

Geri