İşte Benim Golf'üm

@mtanisman Hocam bu pelit’in sokağında tam girişte seninkinin tam aynısından plakası CIL olması lazım duruyor sürekli.

Sen de bu taraflardasın diye aklımda kalmış diyorum acaba senin araba mı özellikle foruma girip baktım başkaymış. :lol:

64b75262b72048cb1c01ffdf5e6c86b1.jpg

Nice Hayırlı bayramlar dilerim

Kıyamet koptu da haberimiz mi yok... Yoksa Golf’ü karantinaya mı aldılar... 

Park derdi olmayan otoparklara ve nizami park etmeye bayılırım :)  

2607414A-FB60-42D8-B3FC-F0A2BE789C70.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@SCC

Camında HacettepeÜ akademik sticeri olan prof. Bozuntusu adama kıl oldugum kadar kimseye kıl olmuyorum site otoparkında.

Özel deutscland  üretim biemwi x3 aracını  bomboş  otoparkta iki sarı çizgi arasına değil , bir sarı çizgininin üzerine tam ortalayarak park ediyor.

Sebeb ? Nizami parkedince sağına soluna araç parkedenler kapıları açınca x3 üne zarar veriyormuş??? (Site toplantısında öyle dedi)

Bizim kapılarımız umumi hela kapısı ya ???

Adamın kapılar asil bavyera kapısı

@Savatage Hem görgüsüz, saygısız, bencil ol hem de bunu bir marifetmiş gibi söyle. İnanılmaz! Aynı sitede otursak ve birgün aracıma biri şehir içinde vurup kaçsa, o sinirle vurulan yerden ben de bu hanzo x3’e vururum/sürterim. “Düzgün park etmeye çalışırken oldu, normal insanlar gibi iki çizgi arasına park edecektim ama sizinki çizgi üstündeymiş, görmedim” derim :)  yatırım tavsiyesi değildir. 

Üreticiler hangi teknolojiyi geliştirirse geliştirsin (park yardım, şerit takip vs) böyle dızzolara çözüm bulamazlar. 

Nüfusun çoğunluğu çok basit bir medeniyet turnusolu olan ne sıraya geçmeyi biliyor ne araba park etmeyi. Bu yüzden çok da şaşırmamak lazım aslında. 

Sebeb ? Nizami parkedince sağına soluna araç parkedenler kapıları açınca x3 üne zarar veriyormuş??? (Site toplantısında öyle dedi)
Ben de aracıma böyle konularda hassasiyet gösteriyorum, hatta geçen gün farkettim kuvvetle muhtemel yan komşum aracıma kapısını tıklatmış. 

Ancak bunu bahane gösterip, sizin komşunun yaptığı gibi toplum düzenine aykırı hareket etmek başlı başına ahlaksızlıktır. Üstelik bunu hak gösterip açıklamak daha da talihsiz bir durum.

Bir de şu var ki, ben ne kadar kıl olsam da böyle bir şeyi söylemeye de çekinirim. Zira bunu söylemek komşular üzerinde antipati oluşturacağı gibi inadına araca zarar verileceğini düşünürüm. 

Yani neresinden tutarsan tut manasız, ahlaksız bir tutum. 

Ben de aracıma böyle konularda hassasiyet gösteriyorum, hatta geçen gün farkettim kuvvetle muhtemel yan komşum aracıma kapısını tıklatmış. 

Ancak bunu bahane gösterip, sizin komşunun yaptığı gibi toplum düzenine aykırı hareket etmek başlı başına ahlaksızlıktır. Üstelik bunu hak gösterip açıklamak daha da talihsiz bir durum.

Bir de şu var ki, ben ne kadar kıl olsam da böyle bir şeyi söylemeye de çekinirim. Zira bunu söylemek komşular üzerinde antipati oluşturacağı gibi inadına araca zarar verileceğini düşünürüm. 

Yani neresinden tutarsan tut manasız, ahlaksız bir tutum. 

Söylemeye çekiniyorum tabi ! Gözümün önünde 50 kere gelip illegal park etti adam akşamları.

Bilmiyor icimden 2 düzine 5 kıta 24 mısralık küfür saydırdığımı.

Almanyanın varoşlarından / kırsalından (wolfsburg)  doğma / büyüme aracımı birgün 2 araclık degil 3 araçlık enine park edicem görecek park nasıl isgal edilirmis.

Adamın bayern / bavyera/münich  üst ırkından arabası var.

Wolfsburg köylüsü aracımızı eşsekk gibi nizami park ediyoruz ...ezigiz yaa ???

Geri
Üst Alt