İşte Benim Golf'üm

Bizim iş yerinin otoparkına nizami sarı çizgilerin içine tam çeksen bile arabanın arkası sarı demirlere gelcek şekilde çekilmesi yönünde kanun var.Böyle çekmezsen seni bulurlar bir şekilde arabanı çektirirler.
Prof.sitede sakin-yavaş insanlara denk gelmiş.Biri çıkar kafasını kırar,fazla marjinal olmamak lazım.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Seastar76 kafasına düşmesinden iyi olur sanıyorum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kıyamet koptu da haberimiz mi yok... Yoksa Golf’ü karantinaya mı aldılar... 

Park derdi olmayan otoparklara ve nizami park etmeye bayılırım :)  

Ekli dosyayı görüntüle 49108
YQhgN.jpg

Bi tane de benden gelsin :) Araç golf değil ama olsun

Söylemeye çekiniyorum tabi !
Söylemeye çekinmesi gereken kişi Prof. amcamız, yanlış anlaşılma olmasın. Yani adam site yönetiminde cümle komşu içinde bu lafı hak iddia edercesine söylüyorsa, ertesi güne aracına olabilecekleri en azından düşünmesi gerekirdi. 

Bizim sitede olsa affetmem! (Ara gaz) 

Yahu bakıyorum da kimse Prof. olduğu söylenen kişiye bir şey diyemeyip, veya diğer araç sahiplerini bu konuda uyarmaya ikaz etmeye çalışmayıp orada duran cansız bir nesneye zarar verme peşinde. bi sorun bakim araç adamdan memnun mu ;)  

Prof.'un yaptığının etik olmadığı aşikar ama şaka da olsa bir araca zarar verme isteğini kötü bir şaka olarak algıladım, hani aynı durum bir başkasının başına geldiğinde araca zarar vermek etikmiş gibi algı yaratabilir, hani bunun da örneği prof. nasıl bir sürücü ve park ediciyse buna benzer kişiler de illaki olacaktır.

Yanlış hatırlamıyorsam yine bir sitenin otoparkında hatalı park eden savcıya not yazan kişinin  ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle şikayet edildiğini de unutmayalım. hayat her yönüyle bir derstir. 

Görünüşe göre maalesef park alanı dar. Sorun çevre düzenlemesinde.. 

Yani kapısını vuran da haklı, aracını geniş park eden de.. 

Prof olmuş olmamış hikaye..
Evet beyaz corsacı eşşek olmuş , ben hıyar olmuşum nizami parkedicem diye

Prof, doç , yar. Doç olması hikaye tabi

Evet beyaz corsacı eşşek olmuş , ben hıyar olmuşum nizami parkedicem diye

Prof, doç , yar. Doç olması hikaye tabi
Araç markası(kıstas alınacaksa, sadece teknik veri yani genişliği olarak ele alınabilir), okunan okul, makam mevkii, yaş , kadın erkek, köylü şehirli vs.. bu durumlar yanıltıcı bakış açısı ve dolayısıyla farklı tecrübeler doğurabilir.

Duruma evet, biraz empatik bakılarak hareket etmek geliyor insanın içinden ancak yapılanın da yanlış yaptığını düşündüğünüz durumdan farkı kalmıyor..

Genel olarak park yeri yönetmeliğine göre 2,5 x 5 m olarak kabul edilir. Aşağısı her ihtimalde istenmeyen sonuçları (kapı vurması , hatalı park vs.) doğurabilir. 

Yerinizde olsam ilk toplantıda 2,3 m olan genişliği 2,5 m olarak genişletilmesinin teknik olarak ve site sakinlerinin kullanımı açısından daha iyi olabileceğinden bahsederdim.

Ancak ben de onun yaptığını yapayım görsün gününü pek bir kâr getirmez.

Moderatör tarafında düzenlendi:

@ogzogz 3 kilo kıymadan 10 kilo köfte çıkaracak usta varsa? gelsin bu otoparka da el atsın. Otoparkı cok katlı otoparka cevirme , otoparkı genisletme gibi imkan yok 

90 daire 70 araçlık otopark var. (80 dairenin aracı var)

Herkes  eşşek gibi (ben dahil) nizami parkederse anca 70 araba alıyor.

70 arabanın sığmadığı otoparkı , otopark aralıklarını genişleterek 50 araclık kapasiteye düsürmek , bey amcamızın kapıları korur da , dışarda kalanlar o zaman ne yapacak ? 

Geri
Üst Alt