İşte Benim Golf'üm

@ogzogz 3 kilo kıymadan 10 kilo köfte çıkaracak usta varsa? gelsin bu otoparka da el atsın. Otoparkı cok katlı otoparka cevirme , otoparkı genisletme gibi imkan yok 

90 daire 70 araçlık otopark var. (80 dairenin aracı var)

Herkes  eşşek gibi (ben dahil) nizami parkederse anca 70 araba alıyor.

70 arabanın sığmadığı otoparkı , otopark aralıklarını genişleterek 50 araclık kapasiteye düsürmek , bey amcamızın kapıları korur da , dışarda kalanlar o zaman ne yapacak ? 
@Savatage 90 dairenin de aracı olsaydı.. hatta bir de misafir gelseydi.. vs.  

Aslında tek cevap kalıyor, hata başında yapılmış. 

(Teknik olarak sitenizin kapasitesi genişliğini bilmemekle birlikte ) Genişletmeyi dile getirmek aslında hoşnut davranışta olmayan-olmadığını düşündüğünüz komşularınıza yaptığınız bir mesaj olarak söylenen birşey olduğunu düşünebilirsiniz.

Bu sayede park konusunda daha dikkatli olma yolunda bir adım atmaya vesile olabilir. 

Kolay gelsin.

Bu arada puzzle tavsiyesi için teşekkürler. Bir sorun değil ancak onu da çözeriz.. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ogzogz hocam, misafir araçlarıda ayrı bir tartışma konusu. girmeli mi girmemeli mi? geçen gün bizim üst komşuya misafir gelmiş, koydum aracı önüne, çıkarken hemen geldiler, kusura bakmayın falan, girmeyin dedim, zaten yer az. yük indirmek için olsa amenna. 

daha da ilerisi, bir arkadaşımın sitede kiracılara bile izin vermiyorlarmış araç parketmeye.(4 katlı apartman, 8-10 araçlık yer var tahminim)

yasal dayanağı yoktur herhalde 

Puzzle modası halá var.Benim kızın yaz aylarınının vazgeçilmezidir.Bende yetenek yok o ayrı tabii.3-4 gün olmasa da 1 haftada bitiriyor.Golf puzzle'nı bilindik sitelerde arayacağım.
Atamız ve kaplumbağa terbiyecisi.

Otopark olayı gerçekten çok sıkıntı.Sitelerde 50 araçlık otopark olup içerde 20 tane araç olsa bile misafirlere park ettirmiyorlar./monthly_2021_07/IMG_20210728_094436.thumb.jpg.1af9453634b61ff7db2106d6bbf2a1d8.jpg

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• IMG_20210728_094436.jpg
    IMG_20210728_094436.jpg
    65.9 KB · Görüntüleme: 1
@ogzogz hocam, misafir araçlarıda ayrı bir tartışma konusu. girmeli mi girmemeli mi? geçen gün bizim üst komşuya misafir gelmiş, koydum aracı önüne, çıkarken hemen geldiler, kusura bakmayın falan, girmeyin dedim, zaten yer az. yük indirmek için olsa amenna. 

daha da ilerisi, bir arkadaşımın sitede kiracılara bile izin vermiyorlarmış araç parketmeye.(4 katlı apartman, 8-10 araçlık yer var tahminim)

yasal dayanağı yoktur herhalde 
Misafir aracı girme durumu , eğer ki size ait bir park alanınız var ve aracınız yok olarak varsayarsak misafiriniz sizin gözetiminizde girip, diğer hak sahiplerini mağdur etmemek ön planda olarak kullanılabilir.  Aslında tamamen komşular arası ilişkiniz ile doğru orantılıdır.

Apartman sahibinin kiracılara park alanı sunma durumu da anlaşmaya bağlı olabilir.  Eğer ki böyle bir durum var ve yol sorunu ya da diğer apartman ya da evlere sorun yaratıyorsa da ilgili apartman sahibine ceza durumu doğurabilir.

Bu arada bu park yeri konusu ayrı bir başlık altına alınsa ve taşınsa iyi olabilir..

Hep güzel açıdan çekilmiş güzel golf fotografları olmasın dedim, birde 70.000 km de yolda giderken stop etmiş ve bozulan parçanın temini için ugraştırmış, servis tarafından bozulan parcaya 15.185 TL bedel biçilmiş, iyiniyet garantisi konusunda garanti veremeyiz getirin bakarız denilen, tüm bakımları yetkili serviste yapılmış golf paylaşayım. Ha birdaha yetkili servis mi, büyük ariza yaparak ellerine düşmekten Allah korusun. Mümkün mertebe tüm parcaları kendim alıp dışarıda yaptırırım.

IMG-20210728-WA0005.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: SCC
@ZITIPAŞA 

Utanan gözler gizlenir / kapatılırmış

Siyah maske yerinde karar. (Araç bencede utanıyordur bu durumdan)

Araba utanıyor/ satanlar laylaylom 15-18 bin verirsen yaparız ayagına yatıp çok da trink havalarında olmaları yazık !!!

21 bin dsg ye para çıkarıp , sonra 3 bin e iyi niyetten yaparız diyenler

15 binlik parcada niye iyi niyet olmuyor ?

Tabi servise bi daha adım atılmaz.

Bu arada araç dsg miy di ? Manuel mi?

@Savatage Allahtan manuel hocam. Birse dsg olsa tadından yenmez golf sanayici esnafının en sevdiği kombinasyon dizel dsg ve yüksek basınç pompası arızalı golf.

Bazı araçlarda bulunan şirinler mavisi rengi hariç mavi renk arabalara çok yakışıyor, hele golfe cidden çok hoş duruyor. Araciniz cok guzel hocam

Hep güzel açıdan çekilmiş güzel golf fotografları olmasın dedim, birde 70.000 km de yolda giderken stop etmiş ve bozulan parçanın temini için ugraştırmış, servis tarafından bozulan parcaya 15.185 TL bedel biçilmiş, iyiniyet garantisi konusunda garanti veremeyiz getirin bakarız denilen, tüm bakımları yetkili serviste yapılmış golf paylaşayım. Ha birdaha yetkili servis mi, büyük ariza yaparak ellerine düşmekten Allah korusun. Mümkün mertebe tüm parcaları kendim alıp dışarıda yaptırırım.

Ekli dosyayı görüntüle 49204
Gecmis olsun hocam araç tdi sanırım, sorun neydi ve hangi parça 15000 tl?

Geri
Üst Alt